0 oy
379 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,462 puan) tarafından
3 haftadır orta kulak iltihabım vardı geçmedi bugün doktot iltihap bitmiş ama çene ve diş doktoruna git dedi çenemde sorun var gülerkkenn zaten dudaklarm eşit değil bir de ön dişimn arkasına diş çıktı bunlar baş dömesi miğde bulantısı yapıyo benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu dişçi nasıl bir tedavi eder sizce çünkü en büyük fobim diş 

5 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
alt cenede mi bi sorun var canm o fazladan cikan disi cekerler durumuna gore cene cerrahisine de yonlendirebilir..
(1,462 puan) tarafından
o yyy ben nasılll diş çektiricemm :((((
(2,176 puan) tarafından
valla canim mecburen :/ ablamin da kopek disi ustte cikmisti da cektiler onu cenende problem varsa maskeyle hallediyolar
0 oy
(820 puan) tarafından
Canım hamileyken 3 kere tükrük bezi iltihabı geçirdim aynı orta kulak ve diş ağrısı gibi bişi bide bunun için muayene ol derim 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canm ya önerim yok k.bjma 
0 oy
tarafından

Cene kayması ve dis etlerimin icince benimde iki tane dis var sut dislerim dökülmedigi icin bi sonraki gelen disler et icinde cıkmıs benimde tedavi olamm gerekiyo ama önemsemedim pek basim hep doner migdemde bulanir ondan mi oluyo acaba benimde:O

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ceylinim (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 647 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asyaa211 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap

328,945 kullanıcı

...