+1 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (2,336 puan) tarafından

Kizlar yeni taşındım parkta çocuklarımızı oynatirken sohbet ettik öyle tanıştım sitedeki komsularimla. Bir gün müsait olursan bı kahveni içmeye geliriz dediler buyrun gelin yarın musaitseniz beklerim dedim tamam dediler ben de hazırlık yaptım onlar için ilk defa gelecekler diye şimdi arayıp ben çok yorgunum da yarın gelcez dedi tamam siz bilirsiniz dedim ama sigara böreği yapmıştım onlar nolacak şimdi yarına taze kalır mı yoksa oturup kızımla yiyim mi :D

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
En sinir oldugum sey pat diye plan bozulmasi :D yeniden yapma yesinler onlari bayat bayat
(2,336 puan) tarafından
Sorma ya hic tanımadığım insanlar kendileri gelmek istedi davet ettim böyle son dakika golü attılar bayat versem arkamdan bı ton konuşurlar bence :)
tarafından
Amann konussunlar gelmezler hem bir daha hahahaha :D
(2,336 puan) tarafından
Doğru diyosun komşumun olmamasi iyiymiş kendi başıma dert aramisim :D
-Reklam-
+1 oy
(1,603 puan) tarafından
Bence otur ye ne yaptıysan ☺️☺️☺️☺️
(2,336 puan) tarafından
Tatlı yaptım hadi o saklanır da sigara böreğine olan oldu :D
(1,603 puan) tarafından
Hamile değilsen malzemen varsa sigara böreği yarın da yaparsın tatlı da dediğin gibi saklanır
(2,336 puan) tarafından
Malesef malzemem yok 1.5 yaşında çok yaramaz kızım var zar zor malzeme almaya gitmiştim artık yapmicam
(1,603 puan) tarafından
İşte şimdi bende sinir oldum valla seni anlıyorum çocuklar la zor oluyor insan çıkamıyor
(2,336 puan) tarafından
Aynen öyle herkes düşünceli değil iste
+1 oy
tarafından
Sar strece uarin geldiklerinde firinda az isit yedir onlara bidahami ugrascan son anda vazgecenlere :)
(2,336 puan) tarafından
Aslında bı kuru kahve içirip yollamak lazım da işte :D
tarafından
İste karakterine sigmiyo demi :)
(2,336 puan) tarafından
Evet içim el vermiyor önce çayla kek börek verip sonra kahve çikolata ikram ederim diye düşündüm yarın sadece kahve vercem
tarafından
Neyse artik uygun bi dille sakayla karisik soylersin
(2,336 puan) tarafından
Öyle yaparım artık napayım
+1 oy
(4,959 puan) tarafından
Hazırlık yapmıştım deseydin keşke ne ayıp ertelemek ben olsam yarında benim işim var ya derdin.. ve korona zamanı ne cesaret ben okadar samimi komşularımı bile bebek gormeye kabul edemedim yaa
(2,336 puan) tarafından
Diyemedim ilk defa tanıştım şimdi kendileri bı kahveni içeriz deyince yok diyemedim yoksa ben de kimseyle gidip gelmiyorum yeni taşındım ya kötü düşünsünler istemedim
(4,959 puan) tarafından
Keşke kötü dusunseler canım ya birinde hastalık varsa senden ailenden önemli mi.. valla 3 yıllik komşularım can kan gibiyiz ama kabul edemedim.. birbirlerine gidip geliyorlar kızları kocaları çalışıyo onlar düşünsün biraz böyle zamanda gelelim denir mi ya.. bende düşündüm taşındım ortalık düzelsin öyle bir araya geliriz dedim biraz hayır demeyi bilmeli
(2,336 puan) tarafından
Valla doğru diyosun ya kabul etmicem isterlerse konusmasinlar bu zamana kadar yoklardi zaten korona geçirmiş zaten biri duydum haklisin
+1 oy
(14,201 puan) tarafından
Bence otur hepsini ye yarında yorgundum yapamadım de :D
(2,336 puan) tarafından
Hahahh açıklama bile yapmam kahve koyarım önlerine yeter
(14,201 puan) tarafından
Ya gerçekten yorgunum nasıl saçma bir bahane olmuş çok ayıp etmiş sanki evine gelip dip köşe temizlik mi yapacak bide ilk kez gelecek yani bana çok ayıp geldi o bahane
(1,603 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
+1 oy
tarafından
Ennn sinirr olduğumm şey yaa otur ye sigara böregini afiyettlee :) tatlı da yapmışsın kahvenin yanına tatlıdan ikram edersin 
(2,336 puan) tarafından
Öyle yapcam yarın da isim var dicem sabah
tarafından
En dogrusunu yapiyorsun boşver o kadar zahmete girmişsin gelseydi
(2,336 puan) tarafından
Aynen öyle hep insanları düşünen ben oluyorum
tarafından
Bosver onlar seni düşünsün canim
(2,336 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Aman otur ye sevmiyom böyle insanları napmışta yorulmuş geliriz demeseymiş madem otur ye yarında bir kahve yaparsın boşver
(2,336 puan) tarafından
Ben de ya daha gidip gelmeden sinir oldum en iyisi hiç içli dişli olmamak
0 oy
(426 puan) tarafından
Ama sana ayıp etmiş canım. Sonuçta gelecekler diye hazırlık yapıyosun. Yesen ertesi güne tekrar külfet  bir sürü malzeme gidecek, yemesen bayatlar. 
(2,336 puan) tarafından
Valla ya ayıp ettiler bı de belli sebep yok ben de yarın kabul etmemeyi dusunuyorum
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Dün yapmıştım bugüne kısmetmiş de koy önlerine :D
(2,336 puan) tarafından
Var ya hiç beceremem böyle laf sokmaları utanırım en iyisi cagirmamak anlarlar herhalde
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Şimdi korona diyceeeeem saçma olucak,sanki bu tanıdıklardan mı bulaşıyor,gezme tozma misafirlikte bulaşmıyor ki...
(2,336 puan) tarafından
Tamam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 276 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 605 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bircis (2,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu