0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
adetim 7 gun gecikti .test negativ.dra sordum soguk alginligina karsi adetimi duzene sokacak adet olmam icin biseyler yaza bilirmisiniz oda bu iyneyi yazdi.

bu iyneyi hic yapmadim burda gormusdum dusuk riski olanlar kullandigini .ben hamile diyilim nicin bu iyneyi yazdiki? 

6 Cevaplar

0 oy
(3,999 puan) tarafından
Benim hamileliğim kanamaliydi onun için kullanmıştım canim
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benimde iki hamileliğim de kanamalı geçti progesteron hap ve iğne kullandım hep
tarafından
evet ya bende burda duymusdum riskli gebelikler.dusuk onleyici diye .dr neden onu yazdi acaba
(1,603 puan) tarafından
Dr sormadın mi canm
0 oy
tarafından
Progestan ignesi progesteron hormonunu arttirir .Bu hormon hamilelik ve bebegin tutunmasi icin gereklidir. yukselmesi gerekir .
tarafından
Dusugun sebebi progesteron hormonunun gittikce dusmesidir .Doktor dusuk tehlikesi olanlara bunu yazar .Bu hormon de dusen progesteron seviyesini yukseltir ve bebek daha iyi tutunur
tarafından
ben hamile diyilim ama.adetim gecikti adet olmak istiyorum
tarafından
Onu bilemem canjm .Sormadin mi doktora ??progesteron seviyeni arttirmak icin yapiyor bu igneyi .Nedenini sorsaydin bi
tarafından
wp da yazdim.oda o iyneyi yazdim .sordum simdi daha okumadi
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Banada yazmıştı doktor suni hormon iğnesi adet olabilmen için yumurtaları çatlatıp adet görmeni sağlıyor ama ben kullanmadım 
tarafından
neden?
(5,328 puan) tarafından
Yıllardır hep hormon ilacı kullandım progesteronda  aynı geçici çözüm diye onu kullnmak yerine daha önceki kadın doğum doktorumun önderiği bitki çayını kullandım adetimi öyle söktürdüm
0 oy
tarafından
Benim hamileliğim de düşük riski vardı progesteron hapı olarak kullandım düşme tehlikesi olmasın diye
tarafından
sagolasin kuzum yorumun icin
tarafından
Ne demek canım benim
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bu iğne hamileyken düşük olmasın diye vuruyulo hamile değilsen adeti düzenlemek için vuruluyo
tarafından
ha oylemi tesekkurler kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
0 oy
7 cevap 436 göst.
31 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,471,615 soru

24,101,027 cevap

332,408 kullanıcı

...