0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar evet sacma olacak Ama tv ünitesi ihtiyaci olan var mi:):) satiyorum. 6 bine mi ne almstk.tasndgmz ev kucuck cock gelecek oda yapacam cocgma uniteyi satmam gerek. O kadar temiz ki unite anlatamam zaten titiz bi insanm.unitemide cok seviyorum.mecbur satmak zorundayim. Uf ya.
notu ile kapatıldı: Almak isteyen özelden iletişime geçebilir. Sitemizde satiş yapmak yasaktır.

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Posta 6 yazmışsın yorumda 4 bin demişsin 2 bine alıp bize 1800 e mi kakalayacan bacım güvenilir değilsin :D
(54 puan) tarafından
Ya ahahahahahh sacmalama kiz valla oyle. Napim bu pandemide kim benden 4 bine unite alir Allah askna. Biraz dusunerek hareket ediyorm.zarari umrumda degil cocugma.oda yapacam ciksn elimden yeterki
(317 puan) tarafından
bnm unıtem 0 aldım 1500 TL gayette guzel we sık ledlı kızlar almayın cok pahalı
(6,920 puan) tarafından
Bnm ünite ihtiyacım var idi lakin posta girdim hep çelişkili saçmaa sapan cvplar olmuş.. sence sala.k mı insanlar da bu kadar tutarsız konuştun.. neysem ki konuşmuşun yoksa bir de soracktm ilgilencktm iyi oldu
(54 puan) tarafından
Bilindik marka canm. İlgilenen olsaydi internet sitesini vercektim. Ordan gercek fiyatina bakcakti bendeki fiyatni soylucektim resmini yollayacaktim. Benim aldgm sene 6 bine satiyordu indirim girmisti magazalarin sezon indirimleri bilmem. Neleri olur 4 bine aldm. Yani kime niye yalan soyleyim.
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Dolaba veya letgoya koyabilirsin burdan kimse güvenip almaz
(54 puan) tarafından
Sahibinden e koydum taa ne zaman ordada favoriye ekliyorlar ama tek mesaj atan bile yok.napim sansimi denerim bende
(4,848 puan) tarafından
Ne kadara satıyorsun
(54 puan) tarafından
1800 e sanki alcanda fiyat soruyon:) bu kiz milleti boyle ya valla.bir sey gorsn ne kadaaaaarr
(4,848 puan) tarafından
Ne kadar değişiksin illa ki almam mi gerekiyor sorduğum için
Sen bana biraz erkek gibi geldin git ötede oyna !
(54 puan) tarafından
Yok be saka yaptm.valla herkese yapilmiyor saka. İlla alman gerekmiyor. Ben olaya espirili yaklastm
0 oy
tarafından

6 bin bir ünite çok gibi bana canım bilmiyom altın kaplamamı kız merak ettim :D

(54 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ay sorma ya heves edip almstk ozmn. Ledli camli rafli falan 6 bin demislerdi 4 bine almstk yalan soylemeyim. Ama 1800e satyorm
(317 puan) tarafından
ahahaha birazdan 4 bindi 2 bine aldıkta dersın sen :)))))
(1,851 puan) tarafından
O tam takım fiyatidir. Bi ünite için 6 binde 4 binde pahalı. Takım halindedir ünitesi sigmayinca satacak
(54 puan) tarafından
Hanimefendi. Gunah almayi insanlari damgalamaya ne kadar heveslisiniz bin kere mi yazacam belli bir markanin urunu aldigim. Takim falan almadim. Tek uniteye 6binliraya olan uniteye 4 bin indirimdeyken aldm. 4 bine unite satamycagmi bildgm icn 180pe koydum pazarlik payida biraktm hem letgoya hem sahibinden coma. Post kapandi sizde kapatin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
8 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (577 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 434 göst.
+1 oy
14 cevap 476 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,705 soru

24,114,534 cevap

333,175 kullanıcı

...