0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Gorumcemin 5 yasindaki kizi var yasitlari gibi konusamiyor anne baba bu tarz tek kisa  kelimelik seyler diyor uzun cümle  kuramiyor.  . Tuvalette gitniyor bezliyolar hala dikkat bozuklugu siniri  var cok fazla ...hastaneye goturmek istiyor bu sikayetler dogrultusunda hangi bolume randevu almadi gerekiyor .. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce çocuk hastalıkları onlar gerekli bölüme Göre yönlendirir
(399 puan) tarafından
Tm cnm cok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 yaşına kadar nasıl götürmemişler çocuğu ya yuh valla yuh. Çocuk doktoruna bi gitsin o yönlendirir muhtemelen. 
tarafından
Umarım Bian önce götürürler bitki gibi büyütmüşler çocuğu vlla yazık günah Allah'a nasıl verecekler bunun hesabını düşünmüyorlar hiç
(399 puan) tarafından
Insallah goturur goturcem dedi bana branji sordurdu iste
tarafından
Yani ne diyim canım onu bile sna soruyo hiç araştrmamış bu yaşına kadar
(399 puan) tarafından
Onlara  kalsa hala cocugun bir sorunu yok gorusundeler...cocugu her goren bu niye konusnuyor hareketleri tuhaf cok gotur doktora dedigi icin goturcek
tarafından
Doktora da şey der birşeyi yok dmi normal benm çocuğum der kesin.
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Cocugunu ilk bi pedagoga gotursun.Cocugun yaninda surekli kavga ettilerse ya da simarik buyuttulerse sinir olmasi cok normal ayriyeten gorumcen coxuguyla surekli konusup,iletisim kurmadiysa konusmamasi da normal
(399 puan) tarafından
Cok guzel soyledin....benim de kizim 5 yasinda ikisi yan yana gelince anlasamiyolar mesela kizim bana sorar anne ceylin niye konusamiyor niye benimle oynamiyor diye iste ozmn icim gidiyor o cocuga:(( surekki yalniz  tek oynuyo cnku
(6,190 puan) tarafından
Mutlaka pedagoga gotursun.Cocukla ilgilenmedikleri belli
tarafından
Anne babası nasıl bu kadar sene rahat durdu benim aklım almadı vlla canım ya.
(399 puan) tarafından
Biraz  vurdum duymaz sorumsuz biri annesi babada oyle.  Buyudukce konusur acilir dediler hep
tarafından
Yaparken pek bi sorumlularmış ama neyse onu yollasana buraya acayip linçleyesim var şuan o anayı burda ;Ddd sinirimi bozdu ya
0 oy
tarafından
Pedagoga götürsünler
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Geç.bile kalmışlar çocuk beş yaşında bi an önce götürsünler daha da geç olmadan

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
8 cevap 191 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu