0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Esimle is dolayisiyla istanbula tasinabiliriz  ben kucuk bir yerde yasiyorum kalabalik trafik karisiklik cok korkutuyor sizce guzel ve kotu yonleri ne istanbulun baska sehirdr yaşamak mi isterdimiz yoksa istanbuldami kalirdiniz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trafik yogunluk basli basina dert ama gezmesini bilirsen mikemmmeelll:)
-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
İstanbul büyük bir şehir yaşamak zor ne tarafa geleceksiniz 
(689 puan) tarafından
Onu hi bilmiyoruz duruma gore
(198 puan) tarafından
Anadolu yakası daha sakin Avrupa yakası daha kalabalık daha gürültülü Avrupa'dan Anadolu ya geldim bura daha güzel bnce
(14,201 puan) tarafından
Anadolu yakası daha sakin ama biraz pahalı Avrupa yakası Karman corman :D
0 oy
tarafından
istanbulun neresinde yasadigina bagli istanbulu sevmen. beb seviyorum trafik feci evet ama hersey elinin altinda olmasi guxel
(689 puan) tarafından
Hangi tarafta
tarafından
ben avcilardaym cnm seviyorum bu tarafi ama trafik her bolgede var :)
tarafından
ben avcilardaym cnm seviyorum bu tarafi
0 oy
tarafından
Trafik başlı başina bir dert :) hangi semtde oturmayı düşünüyorsunuz. 
(689 puan) tarafından
Is durumuna bagli ben bilmiyorum oda bilmiyor
tarafından
Anladim canim. Burasi kalabalik ozellikle avrupa yakasi daha kalabalık. Umarım işi anadolu yakasında olur oralar avrupa yakasına göre sakin
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Evlendim ankara dan İstanbula geldim 2 buçuk sene oldu eşim hep çalışır Bi yere gezdirmedi götürmedi sonra bebek oldu virüs oldu evden burnumu çıkaramıyorum market harici koca şehir Bi yerden Bi yere gitmek sorun çok kalabalık sevemedim burayı 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Her sey elinin altinda guzel ama trafik felaket..metrobuse fln yakın oturun mümkünse:) bn avrupa yakasindayim ama anadolu yakasi daha sakin..orasi olursa daha rahat olur..bir de semtten semte cok değişyo istanbul yani farkli sehir gibi resmen..
0 oy
(241 puan) tarafından
Çok kalabalık trafiği ayrı sorun ama istanbuldan başka bir yerde yaşayamam.  Tatile bile gittiğimizde 1 hafta sonra sıkılıyorum :) istanbula alışan istanbuldan başka bir yerde zor yapar. Farklı bir bağımlılığı var
0 oy
tarafından
Deniz olan her yer iyidir ben İstanbul'un bence en yaşanılası yerindeyim ondan seviyorum burda doğdum burda büyüdüm bigün burdan gidersem ya yurt dışı olur ya da İzmir falan. Alışırsın canım güzeldir neresine gelceğine de bağlı sen hep kendi yolunda ol gerisi önemli değil. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 511 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,233 cevap

334,362 kullanıcı

...