0 oy
314 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (206 puan) tarafından
Kızlar Bn lazer epilasyon yaptırıyorum buz lazer olandan  4.seansima girdim fakat 2 seantir ozell bölgede çok acı hissediyorum inne batması gibi ama öyle böyle Bi acı değil diğer bölgelerde batimlari hissediyorum ama özelikle özel bölgede orta kismina gelince sanki etimi cımbızla cekiyo yerimden zipladim Bi an gibi bilmem anlatabildimmi bu normal bisey mi bu acıyı nasıl hafifletebilirm N e yapabilirim güzellik merkezindeki yapan kişiye söylüyorum ama oda jiletle vurduğun için diyo ama 1 kere vurdum oda ramazanlikta  yasak geldi temiz gezmek zorundayım yaptıranlar varmi sizdedemi böyle oldu oluyo yaa inanın okadar kötü şiddetli Bi acı ki bir sonrakini yaptırmaya korkuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Emla krem var kullanabilirisn ya da anestol
(206 puan) tarafından
İse yararmi ki :/
(2,265 puan) tarafından
Yaraması  lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anestezi kremleri var canim eczaneden al gitmeden 1 saat önce sür rahat edersin :) 
(206 puan) tarafından
İse yararmi ki yaa ay çok zor muş güya acısız diyorlar ama hicde öyle degilmis
tarafından
Evet yarıyor canım bende kullandım hatta oradaki çalışan tavsiye etmişti. Orası acıyor yaa birde acı eşiğin düşükse daha fena.
0 oy
(256 puan) tarafından
Evet normal kiminin aci esigi dusuk olur daha fazla aci hisseder canim. Arkadaşımla giderdik bende aci olurdu ama dayanilmiycak gibi degildi arkadasim ağlardı acidan. 
(206 puan) tarafından
Galiba bnde çok aglicak gibiyim yaa  diğer bölgelere katlanabiliyorum ama o özel bölgeye gelince yerimden zipliyorum acidan
0 oy
(5,731 puan) tarafından
Aslında cihazların ayarı var, kadına söyle oraya gelince cihazın ayarını düşürsün diğer yerlere göre daha hassas orası daha düşük ışın verebilir oraya.
0 oy
(73 puan) tarafından
Canım bizim kendi yerimiz var bikini bölgesi için anestezi kremi var onu sürüyorlar öyle uyuşuyor yoksa tabi acır hassas bölge sonuçta
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bir kaç seans sonra geçiyor
0 oy
tarafından
Biraz daha düşük ayar yapmasını isteye bilirsin zamanla ayarını yükseltirler erken sonuç alman için yüksek ayar yapıyor olabilir 
(206 puan) tarafından
Hım anladım 2 hafta sonra tekrar gideceğim önce anestol krem kullanayım sonra öyle söyleyeyim umarım acı hissetmem yaa
tarafından
Bazı yerler sprey ve kremi kabul etmiyor arayıp sorun gitmeden önce etkili olmuyor diyor bazıları
(206 puan) tarafından
Hım anladım cnm tam sorayım ohalde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 169 göst.
8 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 309 göst.
19 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
17 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
16 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,580 soru

24,074,160 cevap

330,830 kullanıcı

...