0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarın oğlum olucak 4 yaş aşısı koldan mi bacaktan mi? Yaptıran olduysa ateş falan yaşadınız mı

4 Cevaplar

+1 oy
(11,505 puan) tarafından
Vala ben yaptırmadım bide o çıktı başımıza tüm aşıları yaptırıyorum linç yeniyim şimdi :) 
(11,505 puan) tarafından
Vala ebe çağırmadı bende gerek duymadım dedşm bide o eksik kalsın ztn 2 yaşa kdr tüm aşılrı yaptırdım şuan 5 yaşında kızım
(53,952 puan) tarafından
ilerisi icin iyi olmuyor mu bu asilar. bizim ebe cok ilgili bir gun oncesinden ya ariyo yada mesaj atiyo asi veya kontrol var diye hamileyken de arada arardı nasil gidiyo diye☺️
(11,505 puan) tarafından
İkbal
Yok kız diyer çocuğum için dedim o 19 aylık gemel dedşm yani 2 yaşa kdr tüm aşıları yaptırıyorum demek istedim gecen seneydi şimdş 5 yaşında
(53,952 puan) tarafından
senin ikiside bak dedigim gibi iki çocuk olunca hem yaptirmamissin hem küçüğün yasi gelmems☺️
(11,505 puan) tarafından
Küçüğede yaptırmıycam cnm :) o eksik kalsın ya
-Reklam-
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Koldan yapıldı ateş yapmadı oğlumda 
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
tarafından
Canım kaç tane yapıldı aşı
(12,964 puan) tarafından
Rica ederim canım
1 tane yapıldı tek aşı
0 oy
tarafından
Aşkım ben yaptırırım Mart'ta kızıma iki koldan biri tetanoz değigerini hatırlamıyorum şükür ki ateş yapmadı ama tetanoz olan yerde ağrısı oldu az gene de o akşam ağrı kesici vermiştim 
tarafından
İki tane mi var aşı yani amanın bittim ben
tarafından
Evet sağdan soldan vurdular bize ama hemşirenin elinden de olabilirim kızıma acimicak diye alistirdigimdan da ilk digerini sonra tetanoz yapıldı tetanozda biraz geri çekildi diğerinde sorun yaşamadım sende yaşamazsın inşallah
tarafından
Ben yaşarım canım oğlum yine bana demedigini birakmicak :D valla öldüm yarın
tarafından
Güleyim mi aglayayimmi bilemedim :D aşıdan gelince hele bı haber et :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
+1 oy
6 cevap 292 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Rabiaadarrrr (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde biri_iste (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
5 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,508 soru

24,086,783 cevap

331,544 kullanıcı

...