0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,151 puan) tarafından
Soru yukarıda canlarm

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Babamla aramız çok iyidir hatta keşke çok daha iyi olsa herkes der melek gibi adam elleri öpülesi vs vs imrenir herkes çünkü bizimle (6 kız kardeşiz 1 erkek var) her şeyi konuşur arkadaş gibidir sürekli şakalaşır 63 yaşında adam ama bana göre dünyanın iyisi çok çok çok seviyorum canım babam evlendim evleneli en çok onu özlüyorum. Eşimle de eh işte ne olsun pubg oynar yada videolarını izler ne kadar iyi olursa işte .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babamın ha varlığı ha yokluğu.. eşimle idare eder... ikisinin de ortak yönü, fazla meşgul olmaları ama mecburi bir meşguliyet değil, keyfi bir meşguliyet. Babam kitap okumaktan bizim yüzümüze bakmazdı, eşim oyun laptop ile oynamaktan bakmıyor.. ne kadar sitem etsek de değişmiyorlar.. 
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Babamla aram yok ama eşimle şükür ıyiyiz. Babam oldum olasi görmez bizi onun gözünde yok gibiydik e artık büyüdük oda bizim için yok:)
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Babamla aramız iyi çok şükür sanki arkadasim gibi babamin ewine gittigimde yemek bile yaptirmaz bana kalkar kendi yapar ben sadece sofra hazirlar sofra toparim o kadar Allah'ım babamin yokluğunu göstermesin inşallah annemde var ama babam annemden daha düşkün bize hem yari annem diye bilirim o kadar esimlede bi öle bi böyle idare ediyoruz işte 
0 oy
(207 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

6 senedir babamı ne gördüm ne konuştum aramız evliliğimden dolayı bozuk. Sebebi eşimlr babam teyze çocukları ama görücü usulü istediler ailemde çok istedi bende eşimle görüştüm konuştum 2 sene öyle konuştuk birbirinize aşık olduk sonrada ailem vazgeçti vermediler. Bizde gizlice nikah kıydık. Babam 1 sene uğraştı boşanmam için ama ben boşanmayınca beni evlatlıktan red etti. Ben ilk gözağrısıyım bbeni çok severdi ama malesef şimdi en nefret ettiği kişi benim. Ama ben onu yinede çok seviyorum ve çok özlüyorum :(. Keşke beni affetse. 2 yaşında torunu var ama oğlum ne dayı ne teyze ne dede nede anneanne tanımıyor sırf babamın inadı yüzünden 

Bende içimi döktüm biraz 

(365 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir ya üzüldüm
(207 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,603 puan) tarafından
İkisiyle de çok iyi canm babam benim herşeyim 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
O kadar iyidi kii bevek gibii bakardi bize :-( hala da oyle sayilir hastalandi felc gecirince degiati biraz amaa Allah 9ndan razi olsun suan bnde kaliyoo kurban oldugum 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Babam hep arkadaş gibiydi mutluluğumuz için çalıştı çabaladı halada öyle ama babalığınıda hissettirirdi bize. O bişeye yok diyorsa ikilemezdik. Genelde yok demez tabi ne desek tamam der Allah başımızdan eksik etmesin. Eşimde beni mutlu etmek için elinden ne gelirse yapar. Ama eşimde bişeyden hoşlanmıyorsa ikna edemezsin asla o konuda fikri değişmez ki bende huyunu bildiğimden hiç ikna çabasına girişmem. Allah ikisininde eksikliğini göstermesin 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Baba arkanda duran koca bir dağ gibi. Rabbim başımdan eksik etmesin ne kendi öz babamı ne de kayınbabamı.

Eş ise aşktır, yeri gelir baba olur, yeri gelir canın olur, yeri gelir dostun olur. O her şeydir. Rabbim göz aydınlığımı da başımdan eksik etmesin.
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Babamla aram evlenmeden önce hiç iyi değildi anlaşamadık ama şimdi cok iyi sükür

Eşinlede arada tartışmalarımız oluyo illaki ama çok şükür halimize 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Allha şükür  cok  güzel 
0 oy
(963 puan) tarafından
Ikisi ile iyi değil 
0 oy
tarafından
Ben babama baba demem. Hep aşkım derim. Arkadaşlarımın falan hep tuhafına giderdi  ama öyle alıştık. İki kız kardeşiz ikimizle de arkadaş gibidir babam bu dünyada ki tek aşkım. Allah başımızdan eksik etmesin. Onun olafigini düşünmek bile beni mahvediyor. :( Rabbim gecinden versin . Eşime de gelince iyi dur ama bazen insanı ln burasına kadar getiriyor ama yine de iyidir kereta:))))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 873 göst.
22 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
+4 oy
54 cevap 880 göst.
0 oy
11 cevap 682 göst.
0 oy
25 cevap 859 göst.

Kategoriler

1,474,338 soru