0 oy
262 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (85 puan) tarafından

image

Prego solo bebek arabası sizce nasıl kabin ve travel sistemi bir arada kullanmışlar 

3 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Güzel kullanisliya benziyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Guzele benziyi canm bende buna benzer e bebek ten joie marka aldm 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Az önce başka bir yoruma daha yazdım :) travel sistem bir zaman sonra kullanışlı olmuyor hiç tavsiye etmem 
tarafından
Ben de kesinlikle
tarafından
Niye kiz ben baya kullandım hala kullanıyorum :D
(85 puan) tarafından
Bende öyle yorumlar çok okudum hatta sizinkine de denk gelmiş olabilirim ama bu bana tam travel gelmedi o yüzden aslında sormak istedim
tarafından
Arabanın kendi ağırlığı fazla değilse iyidir benim araba boş hali 10 kilo otobüse falan binerken bi elimde çocuk bi elimde araba çok zorlanıyorum
tarafından
Gizem ben çok memnunum.. Araştırarak aldım, joie marka pusetli. Aşırı hafif ve tek elle katlayabiliyorsun. Çok agirlarida var onlar hantal ve hiçbir yere sığmıyor.
(25,181 puan) tarafından
Ağırlığı iyiyse rahat olabilir ama 10 kiloluk bir araba ve bebek aynı anda çok ama çok zor.

Selena sen sus çekil aradan :D
(85 puan) tarafından
Araba ağırlığı 0-7 kilo yazıyor. Tek elle katlama taşıma kapasitesi 0-18 diyor. Ben ancak bir yere giderken yürüyüş mesafesin de ya da kullanma zorunluluğu olacak yerde kullanacağım diğer türlü arabamız var bagaja koyacağız bir yere giderken
(25,181 puan) tarafından
Canım kilosu hafifmiş iyi o zaman ama bebek büyüdükçe zor oluyo çünkü bu tarz arabalar çok büyük. Benim şuan kullandıgım baston 4 bucuk kilo ağırlığında oğlumda 11 kilo içine oturtup kucaklayıp çıkarıyorum evden. Yani bebek küçükken evet kolay ama büyüyünce olmaz ağırlaşıyo belli bir zamandan sonra sende bastona dönersin emin ol.
tarafından
Güzelini alırsa bastona dönmez yaa :D
Sen hantalini almışsın kız sihirli :D
(85 puan) tarafından
Öyle olacaksa artık olacak ne yapalım artık :D yaşayıp göreceğiz
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ben almadım kız bana hediye geldi bana sorsalar istemezdim :D 4 aydan sonra değiştirdim zaten :D
(85 puan) tarafından
Yürümeye başlayınca zaten çoğu çocuk binmiyor ya kendileri ittirmek istiyor genelde bana o zamanlara kadar yardımcı olsun yeter sonrasında bakacağız artık

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,161 soru

24,150,253 cevap

334,866 kullanıcı

...