0 oy
179 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,687 puan) tarafından
Kızlar korse almak istiyorum sizler kullanıyor musunuz benim göbeğim doğumdan sonra kaldı simitlerimde var toparlasın biraz diye almak istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından

En İyi Cevap
Korse tavsiye edecek kimse yok muuuu 
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
Benm oğlum 2 yasında. Bende alsam göbegim gider mi acaba ya okadar cokki :(
(4,687 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum ben toparlasın istiyorum
(594 puan) tarafından
İnsallaj işe yarar canım
0 oy
tarafından
Şortlu askılı al çok rahat 
(4,687 puan) tarafından
Elbise giyiyorum ya bacağımı sıkarsa kötü durmaz mı
tarafından
Çok dar pantolon giyiyorsan bişey diyemem ama güzel seviyorum diğerleri karnimi acıtıyor sezeryanlı olduğum için
(4,687 puan) tarafından
Bende sezeryanlıyım tamam dediğine bakıcam marka var mı güvenilir
tarafından
Ben katalok üzerinden aldığım için bişey diyemem ama aldığım ürün trendyol da ola bilir markası miorre çok güzel kaliteli
0 oy
tarafından

Benim ki bu istersen yorumlara bak yada başka istediğin markadan al ama model bu güzel 

image

tarafından
Bu model bu marka aldım gayet güzel duruyor ama sadece bel korsesi karın toplamak için daha etkili bence.
tarafından
Evet ama sezeryan dan dolayı 2 senedir hala yarım korse kullanamıyorum yakıyor acıtıyor
tarafından
Oğlum 6 aylık bende alsam göbeğim gider mi biraz göbeğim kaldı
tarafından
İlk ay takmak gerekiyor Yani ben doğumdan çıktığım gibi bagladım karnımı o şekilde gitti ama sıkılaştirmak istiyorsan al yoksa o göbek kolay kolay gitmez
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Ben doğum yapalı bugün 9. Gün günde 3 saat korse takiyorum kalan zamanlarda da şal sarıyorum baya gitti gibi göbeğim 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Gebelikten önce mistbelt kullanıyordum doğunca da devam ama şimdi yeni bir tane buldum yorumu falan çok iyi onu almayı düşünüyorum

(4,687 puan) tarafından
İsmi markası nedir yeni alacağının
(11,499 puan) tarafından
Yamuna canım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 492 göst.
0 oy
30 cevap 782 göst.
12 Aralık 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Yumurtabitmis (4,329 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 384 göst.
8 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annelikguzell (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ilknur1992. (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,866 soru

24,407,012 cevap

350,601 kullanıcı

...