0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşimin abisi ve eşiyle görüşmüyorum kavgalıyım 14 gün önce doğum yaptım geldiler hastaneye ben konuşmadım eşimle konuşup gittiler. Kayınvalidem bizde kalıyor eltimin oğlu da 2 günde bir gelip kalıyor emziriyorum zaten sezeryan oldum istemiyorum gelmesini durmak bilmiyor deli gibi koşuyo ses yapıyo ağlıyorum sinirden ölcem kahrımdan kayınvalidemde de akıl yok yani insan der yeni doğum yapmış eşime söyledim bağırdı sen nasıl insansın dedi. Ayrıca diğer tarafta üyeliğim var mervemom

7 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Niye bu insanlar halden anlamıyorlar ki. Anlayış yok artık insanlarda
(1 puan) tarafından
Cidden delirmeme az kaldı çok az
(3,135 puan) tarafından
Sen yine de sakin ol canım iyilik senden yana olsun varsın karşındakiler kötü olsun. Bu dünyanın diğer tarafı da var orayı düşün ona göre yaşa bence :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hem senle konusmuyolar hem cocuk gonderiyolar bu ne rahatlik valla ya kaynanana de o desin eltine gotursunler cocuklarini lohusa halinle onu mu cekcen bide
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Konusmadigi insanin evine neden cocugunu gonderio sen zatn yeni dogum yapmssin lohusa psikolojisi die bsy var bebegine alismaya calisiosn bi yandan da ne kadr anlayissizlar ya cocugun bi sucu yok tabi ona gicik davranamazsn eseklik annesinde ama esin anlasa keske brz bence sen birak oluruna esin gorsn cocugun ne kadr yaramz oldugunu geldiginde de gir odana hic ilgilenme kayinvaliden biraz ugrassin yorulsun cocukla o zmn bi daha kendi istemez
0 oy
tarafından
Çocuğun günahı yok ama belli ki daha çok rahatsız etmeye yolluyorlar Allah vicdanversin 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Sinir oluyorum şu düşüncesiz insanlara ya bende dogum yapalı 13 gün olmuş kaynım çocugunu bize bırakıyo bide bi yaramaz anlatamam gıcık oldum kendi karısıda evde 
0 oy
(794 puan) tarafından
Anlayış yok bide gelinleri özel mahsus yapiyrlar onun anası yokmu ndn birkiyr ondadami akıl yok bilerek kasıtlı 
0 oy
tarafından

yeni uye olanlar guvenilir oldugunu kakanitlamak icin diger taraftakini ismini soyluyor :) bu dengesizler yuzunden ne hale geldik :)

eltinds konusmadigi yere neden oglunu gonderiyor ki kayinvalidene soyle ggelmesin diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 556 göst.
12 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,162 soru

24,082,730 cevap

331,292 kullanıcı

...