0 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben sadece birkaç tanesine denk geldim ve Öyle postlarda bayağı bayağı yorumlar yapılıyor ciddi ciddi bayağı Akıllar falan da veriliyor yani şimdi benim belki de bu postun bile sebepsiz yere kapanacak Ama hiç önemli değil Ben her zaman doğru olanı savunacağım belden aşağı muhabbetler full-time var burada ama benim postum olunca ne hikmetse kapanıyor Sizler de hiç böyle belden aşağı muhabbetlere Denk geldiniz bir sorun bu

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ben kendimde bı kaç kez soru sordum o şekil 3 kere sorduysam iki sorum gayet şen şakrak cevaplandı 3.soru ise linç edildi şimdi burda sürü psikolojisi var ilk başa birisi kötü yorum yapınca arkasından hobaaa gidiyorlar iyi bir yorum yapınca millet dalgaya alıyor gülüyor eğleniyor yani ortaya ne atilirsa onun arkasına düşülüyor
tarafından
Aynn aynn
tarafından
Hah +++++++++ ladım bende bunu fark ettim biri ne çalsa diğerleride onu oynuyor
tarafından
Dur basa tutturam yorumu hahaaha
tarafından
Aynen öyle sürü psikolojisi var kesinlikle en başta biri kötü yorum yaptıysa gelsin linç tayfa
tarafından
Yine paylaştım aynı soruyu  bakin kizlar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Akıllar verildi diyosun kendi agzinla öyle postlara kimse ortak olmadi uyarı verilip kapatıldı senin attigin şey sen gerçekten normal mi goruyosun
tarafından
Nediyon bacim sen
tarafından
Sana diyecek birşey bulamıyorum ne kadar da hoşuna gitmiş paylaşmışsın
tarafından
Çünkü Millette utanma kalmamış artık Ne güzel bak terbiyesiz lerini güzel burada Paylaşıyorum işte herkes görsün terbiye namus denilen bir şey kalmamış diye ve bunu Facebook'ta kullanıyorlar paylaşıyorlar burada paylaşincami  suçlu oldum
tarafından
Böyle şeyler okumak isteyen o pislik siteye gitsin istediği kadar okusun. Sen bunu burada paylaşamazsın. En az onu yazan kadar iğrenç bir durumdasın kendini savunma
tarafından
Facebook'a gir o zaman Facebook'ta paylaşıldı bir bak
0 oy
tarafından
Bazen sadece linc etmek icin linc ediyolar
tarafından
Aynen öyle Az önce açtığım post kapandı sebepsiz bir yere kapansın hiç sorun değil ama gerçekten bu duruma üzüldüm Burada o kadar şeyler konuşuluyor ki mahremiyet denilen hiçbir şey kalmıyor yeri gelince En çok da beni üzen kızdıran bu oluyor
tarafından
İsye bende bunu anliyorum yatak oda muhannetinde hersey konusuluyo
tarafından
Aynn ama benimki çok ayıp hahajaj
0 oy
tarafından
Burada bel altı postlara cok denk geldim. Senin iki postunuda gördüm kapatilmişti. Ama o kızlarsoruyor da sorulmuş bir soru büyük ihtimalle dalga gecilmek icin sorulmuş fake bir hesapdan. Neden o kadar ciddiye aldilar ki. Birada boşalmaya kadar anlatılan postlar bile açiliyor.
tarafından
Mesela Kadın jartiyerli gecelik sorduğu zaman Kimse buna bir şey demedi Ne bileyim kadın kocası aldatmış mesela gördüğünü anlatıyor herkes oraya hücum ediyor Vay nasıl seni aldatır ama gerçek yüzünü bilmiyoruz herkes boşa doluyor konuşuyor daha neleri var şimdi aklıma gelmiyor
(16,798 puan) tarafından
Burda kural.disi ne var kapatalım ??? Anlamadım
tarafından
Neyse yavrum bugün salı salı sallanır O yüzden salla boş ver
(16,798 puan) tarafından
Boşver değil sen gıcıklık olsun diye tum editörleri bunu söylüyorsun çünkü post kapatan biziz ve senin dediğin başlıklar içerik ile uymuyorsa eminimki kapatılmıştır
tarafından
Ya Fato Allah'ın aşkına ben seni mi söyledim isim mi verdim ya Ay yemin ediyorum var ya Karşımda olsan daha iyi anlatacağım da yazarak olmuyor biliyor musun zor oluyor
0 oy
tarafından

Geldim canım ne kadar heyecanla yorum yapıyorlar bide :D

tarafından
Kiz burdan gülücük nasil atiliyo atamiyom kahkah aticam
0 oy
tarafından
Başka siteden almışsın ya soruyu belki ondan kapanmıştır. Reklam yasak ya o sitenin reklamı gbi olmuş soru da. 
tarafından
Soruyu Facebook'tan aldım
tarafından
He yok canım soru kızlar soruyor.com diye bi site var onun sorusu bekarken orda takılırdım arada ordan biliyom:D
tarafından
Ben de onu kestim biçtim buraya yapıştırdım yani koydum ama pos kapandı dur bakalım belki açılır
tarafından
Anladım canım bilemedim sor neden kapandığını editörlere
tarafından
Gerek yok bosver
0 oy
tarafından
Kapanma sebebi ya başlık ya da tartışma sebepli oluyor. Bu da kapanır büyük ihtimalle :))
tarafından
Yok kız dalga amaçlı bir yazı paylaştım kızın biri sormuş Vay Anam ne terbiyesiz miş paylaşım
tarafından
Doğrudur bilmiyorum valla neye göre kapandı. Kendi bel altı sorunlarımı genelde kendim çözerim :D Herkesin de terbiyesi kendine öyle bulmuşsan okuma. Mahrem gördü isen yazma yorum yapma dimi yani ben öyle düşünürüm.
tarafından
Aynn bak şimdi yine aynisini paylasicam post acicam
tarafından
Bacım baktımda hep başlıktan kapanmış başlığa. Bir soru alıntısı (esprili) diye bişey yazsan
tarafından
Dur yazam
0 oy
tarafından
İyi de burda her konudan konuşulabilir insanlar saygısızlık etmedikleri ve hadlerini aşmadıktan sonra kiminin derdi bel altıdır kiminin evladı kiminin kaynanası, eltisi, görümcesi. Kimseyi kısıtlayamayız ki. Kapatıldıysa da bi sebebi vardır elbet 
tarafından
Sebep belirtilirse can kurban da sebep yok
tarafından
Admine sorun sebebini ben bazen yardım istiyorum yardımcı oluyor bana
tarafından
Yok gerek yok Boş ver çünkü çok uzuyor
tarafından
Sen bilirsin canım
tarafından
Nasıl yani deli miyim ben
0 oy
(8,368 puan) tarafından
Ne sordun ki kapattılar
tarafından
Benim postlara bak istersen askim anlican ben güldüm dalga gectim
0 oy
tarafından
Sorularınızı  inceledim . Siz değil o platform  da biri sormuş  zaten ve sizin niyetiniz sadece bu soru hakkında konuşmak sohbet etmek veya vakit gecirmek  veya arkadaşlarla bu tarz durumların vehametini  konuşmak  gayesi aslında.  

Burda popüler bir kişi bunu sormuş olsaydı emin olun aldığınız tepkileri almazdı .  Ha bazı arkdaslar var öyle şeylere tepki gösteren ama soruyu soran popüler biri olsaydı asla tepki  almazdi.   Veya ilk yorumlar  pozitif  oslaydi yine  kimse eleştirmeZdi .1 senedir burdayım ben böyle gördüm. 
tarafından
Aşkım yanaklarından öpemiyorum bebişine söyle seni yanaklarından öpsün
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bende bı sorun görmedim postunda fazla tepki vermişler neller paylaşıyor lar özel bölgesini adet kanını düşük kanını eşiyle ilskisini oyke bı detayla anlatıyor lar ki bu onların yanında deve de kulak 
tarafından
Aynen öyle ama postum kapatıldı tepki de o kadar büyük ki anasını sattığımın sanki Tövbe tövbe şimdi şey çekmiş gibi yani anla gayri konuşamıyorum
(6,676 puan) tarafından
Aman boşver kuzum mizah yapmak istiyorum cin atmışsın da herkes anlamıyor şakadan salla gitsin:))
tarafından
Yok yine paylasicam
(6,676 puan) tarafından
Ahajj deli :D
tarafından
Bak gördün mü kapatıldı yine Vay Vay arkadaş ne terbiyesiz kadınmışım ben ya ahahahajahajaj
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Malesef öyle postlar daha cazip geliyor onlara 
tarafından
Aynen öyle ben Neler gördüm burada 1 yıldır buradayım ben GB bölümünde 1 yılımı doldurdum burada girip çıktığım için fazla vakit geçirmedim 1 yıldır Neler gördüm Ama ne hikmetse benim post bilmem ne altına gitti derler ya öyle oldu
(5,932 puan) tarafından
Kız sorsam hepsi melek baktım da postuna maşallah ne terbiyelilermiş yaa
tarafından
Aynnn
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Bu kadar takmayın herşeyi yaaa
tarafından
Tabii ki de önemliyim Ah Ne münasebet canım Kendimi önemsiyorum Tabii Kendimi seviyorum kızım ben
(14,216 puan) tarafından
Annemle yaşıt olduğunu düşünmüyorum git öte de önemse kendini
tarafından
Terbiyeni aşma
(14,216 puan) tarafından
Kızım diyerek terbiyesizlesen sensin
tarafından
Ay yemin ediyorum Tövbeler olsun Tövbe estağfurullah binlerce kez Allah'ım sana şükürler olsun sana geliyorum kızım kelimesinden ne anladın sen lafın Sonunu iliştirdim ben onu
0 oy
tarafından
Hiç denk gelmedim :)))
tarafından
Bence de denk gelme
tarafından
İnş :))
0 oy
tarafından

Kadin  şeyinin  fotosunu  bile paylastı  sen ne diyosun bacim:D

tarafından
Hmmm ama yorum cok gelmiştir oyle kapatilmistir