0 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,385 puan) tarafından
Normalde böcek sokmalarına acayip derecede alerjim vardır ve kașıdıkça büyür daha çok kașınır ve yara olur. Fakat dün hamile olduğum içinmidir nedir bilemem birden o kașıdıkça büyüyen ısırık yok oldu. Bu nasıl oldu? Çok șașkınım. Sonra ellerimde hafif kurdeșen döktüm. Bugünde geçmiș. Ama hala o kaybolmanın etkisindeyim ben. Mümkün değildi normalde ilaç kullanmadan asla duramazdım kașınmadan ya bildiğiniz yok oldu kașıntıda kalmadı. 

4 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Allah Allah çok garip 
(2,385 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum ben çok șașkınım hala hamilelikte hucre hemen mudahale edebiliyormu boyle dis etkenlere ama daha hassas olması gerekiyor diye biliyorum ben vucudun.
(14,201 puan) tarafından
Hormonlar değişiyor canım belki öyle bir şeydir
(2,385 puan) tarafından
Kız izi bile yok kalmadı tovbestagfurullah. :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben alerjiden her sene hava alan bir insandim acilleri yol yapardım her yerim maf olurdu ama hamileyken hiç olmamıştı
(2,385 puan) tarafından
Valla sorma canım birde mevsimsel var burnumun ucu kasinir gozlerim kasinir her gecislerde.
tarafından
Bende de var kuzum yok yok bizde :) o yüzden hava alliyorim işte bende
(2,385 puan) tarafından
Napalim artik basa gelen cekilir :/
tarafından
Rabbim daha büyük dert vermesin canim
(2,385 puan) tarafından
Amin kuzum :)
0 oy
tarafından
Benimde parmağındaki nasır birden yok olmuştu ben inanmadım
(2,385 puan) tarafından
Valla hamileyken super guclerimiz var :D
tarafından
Kesinlikle :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gencanne456 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 627 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,475 soru

24,125,266 cevap

333,715 kullanıcı

...