0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Kızlar 1 aydır annemin evindeyim evlendiğimde pişmanım dedi evlenmeseydim dedi geldi anamın evine attı sebebi ise ailesi annesiyle aynı evde yaşıyoruz geldiler arkamdan o** dediler demediği kalmadı iftiralar attılar bir sürü ve bende eşime o evi ayırmadan gelip alma bu evden dedim ben o evde sinir stres olmak için gelin gitmedim dedim ailesi ev almak için yardım etmiyor daha kendi elindeki evini alıyor bu evden gidersen evi arabayı bırak diyor eşim notere gidip ona devrediyor benm babam gene insanlık yapıyor oğlum benm birikmiş paramı al sonra elinde olursa verirsin olmazsa canın sağ olsun dedi evine yuvana bak huzurumuz olsun dedi neymiş efendim kim yardım istemşde evde almıyormuş da ille o eve çağırıyor beni ve ben gitmek istemiyorum bir mahallede adımı namussuzluk yaptı anasının evine attık dediler o insanlarla aynı çatıya sokuyor beni

17 Cevaplar

+5 oy
(3,104 puan) tarafından
Ne yalan söyleyeyim yerinde olsam o ev ayrılsa da öyle adama geri gitmem. Ne demek namusuna laf etmek ya. Bi insan ne için yaşar şu hayatta namusu için şerefi için yaşar. Tamam yuva yıkmak kolay degil ama namusu böyle dile dolamak da o kadar kolay olmamalı
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Karisinin namusuna laf söyleten adama ben adam dediğim için özür dilerim bacım. 
+1 oy
(14,196 puan) tarafından
Demek ki eşinde onlar gibi düşünüyor gitmeni tavsiye etmem birisi benim namusuma laf edecek kocam olacak 2 ayaklı da beni onunla ayni eve sokacak adamin alnını karışlarım öylesini eş diye yanımda gezdirmem ben. Senin yanında olması gerekirken hala onların yanında olandan ne beklersin 
+1 oy
tarafından
Bir adam öncelikle namussuzluk yaptı anasının evine attım diye iftira atsa bana hala onunla evliliğimi sürdürmek değil Direk ayrılırım Demek ki bu kadar geniş mideli olması lazım bu cümleleri nasıl kaldırıyor 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Eşinden onlardan zaten yoksa karısının namusunu hil etmezdi
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yok sakın canm bir aydır ailendeysen gitme bana kalırsa hatasını anlasın 
0 oy
tarafından
Ayy ne demek ya gelinine iftira atmak gerçek olsa bile insan namusuna bunu söyleyemez daha bunlar en aşağılık insanlarmış dönme bence 
0 oy
(192 puan) tarafından
Ev ev üstüne olmus. Kocan tam bir ana kuzusu. Çocukta yoksa hele söyle evı ayırsın. Yoksa yoluna bak bence
0 oy
tarafından
Namus konusu basit birşey değildir hata eşinde tepkisini koyup evi ayırmalı
0 oy
(963 puan) tarafından
Sakin gitme geri sakin esin eger ayri eve cikcaksaniz devam ef esinle yok o iftira atan pislik anasinin evine illa goturucem diyosa ayril gitsin iyle adammi olr
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Evi ayırmak için illa ev almak zorundaysa daha çok beklersin kirada da yaşayabilirsiniz. O kadar kötü konuşmuş ki ailesi ben olsam bende yasamazdim
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Senin yanında olmayan bir adama gitmeyi düşünme isterse villa alsın ortada eşinin namusu ile ilgili söz söylenmiş bu adam sessiz kalmış adam olsaydı eğer  bu benim karım herkes haddini bilecek ne dediğini bilecek derdi seni o evden çıkarirdi 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Eşinde biraz namus olsaydı onların yanında bi dk durmazdı bence gitme yarın yapsaydilar diyecek onlarla aynı fikirde canım en azından babanın evinde sana o..... diyen yok orda emin ol iki de bir iftira atacaklar
0 oy
(1,121 puan) tarafından
İnsan namusu için yaşar ki bu senin kocam diye itaam ettiğin adam sana böyle bir şey söylüyorsa yanında kalman hata 
0 oy
tarafından
Böylelerine gelmiyorum lan ne halin varsa gör istersen ayrıl derdim niye çünkü ailen anladığım kadarıyla hep yanında ve destekçi. Böyle bir adama ne diye para verecekmiş babacığın adam olsun bi yerini sıksın da alsın evini sen ona Allah'ın emanetisin. Umarım düzelir bacım umarım her şey yoluna girer ama böyle bir insan ve ailesiyle anca ömrünü çürütürsün şimdi karısına iftira atan yakında öldürür atıverir.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Demekki  eşin  adam  değil  bu iftiralara  göz  yumuyor  adam  olan  insan  bu laflardan sonra  yine  aynı ewe sokmak istemez karısını  belki de eşinde aynı şeyi düşünüyor

Benim  namusuna  laf atan imsanlarla  beni  bir oturtmak isteyen warlığı koluma takıp  koca diye gezdirmem 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 631 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 703 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 612 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.