+1 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım 5 gün sonra 10. Ayını dolduracak. Yaklaşık olarak 4-5 gündür çok fazla emmeye başladı yaklaşık olarak 25-30 dakika emiyor ve asla bırakmıyor kendi ne zaman isterse bırakıyor. Uyuturken daha çok bu sorun oluyor. Uyuyor emerken memeyi bırakınca uyanıyor tekrar emmek istiyor ve uyumaya devam ediyor bu durum beni biraz yoruyor. Geceleri de neredeyse her saat başı emmek istiyor böyle bir durumla karşılaşmış tecrübe etmiş birileri var mı acaba

Sütümü kontrol ettim geliyor. Her akşam en geç saat 7.5 - 8 arası akşam yemeğini de yiyor. 

Ve maalesef emzik emmiyor denedim

Umarım bu uzun süre devam etmez

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
13 aylik, aynı dediğin gibi. Büyudukce maalesef uyanma sayısı daha çok artıyor meme tiryakiliği yüzünden. Açlıktan değil, uykuya dalmayı bilmedigi için memeyi araç olarak kullanıyor. Bende çözüm bulamadım aynen devam :)
(980 puan) tarafından
Hadi ya inşallah böyle devam etmez
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Uzun zamandır böyle devam ediyoruz su an 15 aylık hala aynı. 18 aylık olmasını bekliyorum memeden keseceğim 
(980 puan) tarafından
Ya ben elimden geldiğince 24. aya kadar emzirmeyi düşünüyordum ama
(3,550 puan) tarafından
Emzir canım herkesin fikri farklıdır. Benim kızım gece uyku uyumadigi için gelişemiyor. Doktorumuz bile söyledi gede uykusu çok önemli diye. Ben şahsen biraktiracagim sen emzir istediğin kadar tabi ki senin fikrin
(980 puan) tarafından
Bakalım bu hafta Doktor kontrolümüz var soracağım. Persentil nasıl çıkacak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,747 cevap

331,037 kullanıcı

...