0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (13,449 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar internette özel araçla şehirlerarası yasak diyor 1hazirana kadar sadece toplu tasima ile serbestmis doğrumu bilen varmi giden eden. Izin mi almak lazim özel arac izin.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hes kodu olması yeterliymis otobüslerde ama özel araçta izin alman lazımmış Canim esim jandarma ona sordum 
(13,449 puan) tarafından
Aa saol canım iyi oldu bilmemiz. Kayinpederim tutturdu köye gidecekmis. Baba yasak diyorum yok :) ikameti burda oldugu icin izin alamaz sanirim
tarafından
İkamet sorun olmazmis canım istediği yere izin alabilirmis e devletten basvurabilirmis o yoksa kaymakamliktan izin alabilirmis
(13,449 puan) tarafından
Tamam canım çok saol
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Yasak olamayan saatlerde serbest canım sabah 5 akşam 9 arası gidebilirsin ben Tekirdağ dan İstanbula geldim özel araçla bir sorun olmadı 
(13,449 puan) tarafından
Heh bizimkide istanbuldan kırklareline gitmek istiyo :) saol canım
(1,064 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Biz eşimle geçen cuma yola çıktık sabah 5 akşam 9 arası izin falan da almadık Kayseri ye gittik bugünde geri döndük yollar bomboştu ama yaşadığın yere göre değişiyor sanırım çünkü ne yolda çevirme var ne bir şey belki de denk geldi onu da bilmiyorum ama yasak saatlerinin dışında gittik geldik yani 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
16 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Euaguclu (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Papatyacicegi (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,074 soru

24,164,118 cevap