Selamlar, Azərbaycandan yaziyorum... Azeri olduğum için, yazilarimda biraz yanlışlar bulabilirsiniz , dilinize saygisizlik değil üzr dilerim onceden.
Benim abim 31 yaşında , ozel hastanede çalışan doktor, dört yıl önce abimin yanına bir hemşire geldi, abime aramız çok açık, abim onun hakkında cenesi benim omrumden uzun fln der hep dalğa geçerdi. Bana onun ***** olduğunu her şeye ağladığını, hic kimseye tavir koymadığın ,haddini bildirmedigini fln söylerdi Ben de olsun utangac iyi bir kız işte fln derdim. Sonralar abim bundan başka türlü konusmaya başladı, ne biliyim farklı yani birde bana onunla yanına geldikten altı ay sonra sevgili olduğunu söyledi. Ooooo kadar çok sevinmistim ki onu çok seviyordum ablamin dugunune fln da gelmisti iyi utangac masum kız yani. Neyse bunlar beş ay sevgililkten sonra abim bundan ayrıldı ilk onceler hafifledim fln dedi abim, sonralar bana onu çok kırdığıni söyledi ona aptalsin cahilsin falan deyip ayrılmış abim . Ayrildiktan sonra kız başka bir bayan drin yanında çalışmaya başladı zaten zaman geçmiş üstünden abim o kizi unutamiyor. Bende numarası da vardı o zamanlar sonra degistirdi Instagramdan yazdım defalarla abin beni kırdı bitdi falan diyor ama abim.o gülen biri gitmiş hayatı mahv olan biri gelmiş gibi. Ne kadar üzgün ne kadar mutsuz onu kirdigi için anlatamamm
Onu boyle görmek beni olduruyor ben ne yapsam onları barıştirsam ... Onu unutamiyor baskasiyla olmuyor abime ne yapayim ben onu boyle görmek istemiyorum