0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Selamlar, Azərbaycandan yaziyorum... Azeri olduğum için, yazilarimda biraz yanlışlar bulabilirsiniz , dilinize saygisizlik değil üzr dilerim onceden. 
Benim abim 31 yaşında , ozel hastanede çalışan doktor, dört yıl önce abimin yanına bir hemşire geldi, abime aramız çok açık,  abim onun hakkında cenesi benim omrumden uzun  fln der hep dalğa geçerdi. Bana onun ***** olduğunu her şeye ağladığını, hic kimseye tavir koymadığın ,haddini bildirmedigini fln söylerdi  Ben de olsun utangac iyi bir kız işte fln derdim. Sonralar abim bundan başka türlü konusmaya başladı,  ne biliyim farklı yani birde bana onunla yanına geldikten altı ay sonra sevgili olduğunu söyledi. Ooooo kadar çok sevinmistim ki onu çok seviyordum ablamin dugunune fln da gelmisti iyi utangac masum kız yani. Neyse bunlar beş ay sevgililkten sonra abim bundan ayrıldı ilk onceler hafifledim fln dedi abim, sonralar  bana onu çok kırdığıni söyledi ona aptalsin cahilsin falan deyip ayrılmış abim . Ayrildiktan sonra kız başka bir bayan drin yanında çalışmaya başladı zaten  zaman  geçmiş üstünden abim o kizi unutamiyor. Bende numarası da vardı o zamanlar sonra degistirdi Instagramdan yazdım  defalarla abin beni kırdı bitdi falan diyor ama abim.o gülen biri gitmiş hayatı mahv olan biri gelmiş gibi. Ne kadar üzgün ne kadar mutsuz onu kirdigi için anlatamamm
 Onu boyle görmek beni olduruyor ben ne yapsam onları barıştirsam ... Onu unutamiyor baskasiyla olmuyor abime ne yapayim ben onu boyle görmek istemiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kız istemiyorsa yapılacak bir şey yok ki canım abin gönlünü almayı denemiş mi
(1 puan) tarafından
Kız yüzume bakmiyor dedi bana defalarla karşısına çıkmış ama yüzüne bakmayinca zorlayamam dedi
(14,201 puan) tarafından
Demek ki kızda birşeyler bitmiş canım çok üzücü ama napalim
tarafından
Belkede qismet deyil . Haqqinda xeyirlisi inseallah.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız onu sewmiyor bes belli zorlama 
0 oy
tarafından
Salam cnm. Mende azeriyem. Aileniz qızı  isteyirdi mi yeni qardaşin evlenseydi  ailen razi idi mi?. Belke qızla danisasan qardasinin  üzgün oldugunu pesman oldugunu deyesen. Qardasina bir şans vermesini istiyesen. Bir görüş teskil edesen . Belke barisarlar. Rebbim qovuşdursun
0 oy
tarafından
Aralarını yapmadan önce abinle iyi bir konus vicdan yaptığı için mi böyle yoksa kızı sevdiği için mi vicdanen rahatsız olduğu için böyleyse aralArini yapıp kızın bir ömür boyu mutsuz olmasına sebep olma. Zaten bitmiş gitmiş abin de zamanla unutur kız da hayatına Baska yön vermistir şimdiye 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Erkekler dalga gectikleri kadinlara asik oluyor galiba sonradan. Bir tanede benim arkadasta vardi ayni dert. İlk zamanlar o ayrilik onlara kus gibi hafiflettigini hissettirir ama sonra kafalarini vuracak duvar ararlar. Valla canım eden buluyor kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Salaksın diyip ayrılmak ne demek ben olsam.bende affetmem. Yani sende bosuna ugrasma bence. Uzule bilir ama boyle olmasini isteyen malesef ki abin olmus. Olmasini istedigi gibi oldugu icinde  uzulmeye hakki yok bence simdi beni yanlis anlama fakat bunu abine yapmis olsalardi abinin tarafini tutardim. Cunku boyle konularda cok hassasim.
tarafından
Artilaaaarr bendeeeenn
(2,385 puan) tarafından
Yani ben en kucuk erkek kardesimin afedersiniz agzina ediyorum boyle yaparsan soyle yaparsan diye onlar sana istedikleri kahbeligi yapsinlar ama sen onlar gibi olmayacaksin hicbir kizin duygulariyla bostan yere oynayip ah almayacaksin yaparsan ablam var deme diyorum. Oyuzden simdi bu bayana kalkipta senin.icin uzuldum abin icinde uzuldum diyemem.  Kendi cocugum bile yapsa kiz erkek farketmez. Kimsenin kimsenin duygulariyla oynamaya hakki yok. Dunya ancak boyle degisebilir cunku kanimca. Kanun gelse bu yuzden direkt kelle sunarim o derece. Cunku osmanli soyuyuz biz. Tirnagimda olsa cok cok buyuk yanlislarda koparir  atarim. Oda kul hakkı ah ve günah.
0 oy
tarafından
Eger nasibinde o kız olsaydi abinin ayrılmazlardı. Birde şöyle birşey var bence sen aracı olma. Ileride kız mutsuz olursa vebal almış olirsun bence boşver
0 oy
(247 puan) tarafından
Məndə azeriyim kiznan danis ama deme qardasim sənsiz durrammir onda lap ag eliyecek üz üzə gelirse niye danismir özünü naza çəkir sən bir qıznan danış gor niye ayrılıblar belke barışdılar ay bacı
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bence hiç karışma. İlerde kötü olursun
0 oy
tarafından
Bence karışmaman en güzeli 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,321 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 511 göst.