0 oy
480 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Arkadaşlar aranizda mikla denen yemek nasıl yapılıyor bilen varsa yazabilirmi yoruma esimin canı çok çekmiş ama ben bilmyrm aksama yapcam ama bilmyrm youtubedede mikla yazıom mihlama cikio su patatesle yapılan miklanin tarifini yazarmsnz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç duymadım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen bunumu diyon patatesleri soyuyon sadece yağla kavuruyon ama kizartma değil haşlama gibi oluyo sadece tadi cok güzel 
tarafından
Hyr öyle dgl üstüne yumurta faln kiriolr
tarafından
Oda küp küp ince ince doğruyosun hafif kizartma gibi yapiyosun sonra üzerine yumurta kiriyon baskada bilmiyom valla bacım bu kadar
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Annem o dediğini etle yapar. Kiyman diye bir baharat var çoğu kişi bilmez. En son yumurta kırar.
0 oy
(1,884 puan) tarafından

bak burda var tarif canım

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ilk defa duydum canim. Bilen biri tarifini detayli yazsinda bizde yapalim. Sen birde nefis yemek tariflerinde arat belki cikar orda 
(1,555 puan) tarafından
Sevgi nisa attigin link e baktim ama iki saat sogani patatesi diziyor erindim valla :D
(1,884 puan) tarafından
Sibelmurat ☺bende 1 kere yaptım anam kim uğraşacak zaten onla tadı güzel ama bende erinyrum valla☺☺
(1,555 puan) tarafından
Tadini merak ettim ama bol enerjimin oldugu bir zamanda denerim insallah. Ama oylr bir zman gelir mi bilemicem: D
(1,884 puan) tarafından
Hahahaha gelir gelir ☺
(1,555 puan) tarafından
Insallah canim :)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,707 puan) tarafından soruldu
0 oy