0 oy
320 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar ankara sehir hastanesinde dogum yapmayı planlıyorum ama refakatçi yok buda beni endişelendiriyor açıkçası. Suda doğumda düşünüyorum bir taraftan. Bir taraftan refakatçi olmadığı için hastane mi değiştirsem bilemedim. Refakatçi doğumun ilk günü çok mu önemli?

7 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Neden refakatçi yok hastane kuralıysa bırak başka hastaneye git refakatçi snn elin ayağın oalcak
tarafından
Refakatçi kabul ermiyorlarmış hemşireler ve hasta bakıcılar yardım ediyormuş. Hastane genel olarak çok iyi ve donanımlı dogum yapan herkeste çok memnun
(4,007 puan) tarafından
Herkese nasıl yardım edecekler ? Biz özel hastanede hemşireyi odaya getirene kadar neler çektik , ne saçma kural
(7,827 puan) tarafından
Ben inanmıyorum yardım edeceklerine sn işini sağlama al
tarafından
Canım eğer çok zorlanirsan kabul ediyorlarmış  refakatçi  bilmiyorum napcam
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
İlk gün çok önemli niye refakatçi yok canim
tarafından
Refakatçi kabul etmiyorlarmış hemşireler ve hasta bakıcılar yardım ediyormuş hastane kuralı yani
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Doğum olarak hangisi olacağına bağlı. Yengem normal yapmıştı çok memnundu masaj bile yapmışlar hastanede 
tarafından
Sehir hastanesi mıydı canım oda?
(15,021 puan) tarafından
Evet ama dediğin gibi refakatçi kabul etmemişler çok kan kaybetmiş başı dönmüş düşmüş sonra refakatçi ye izin vermişler tek başına ve ne olacagin belli değil onları göz önünde bulundur ben Sami Ulus Beştepe ek hizmet de yaptım doğumu odalar biraz dolu pandemiden dolayı dogurdugum gece dogumhanede odada kaldım ertesi gün normal odaya geçtim ama refakatçi almışlardı
tarafından
Bende ya ya beytepe sami ulusta yada sehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama kararsızım bilmiyorum
(15,021 puan) tarafından
Beştepe iyi ama işte oda sıkıntı hemşire çok ilgilenmiyor yoğunluktan şikayet bile ettik yani bir sürü şey yaşadım hepsini anlatsam roman olur.d eğer orda yaparsan refakatçin bilgili olsun bebekle ilgili emzirme su bu
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Refakatçisiz olmaz kesinlikle başka hastaneye git ne saçma şey o nasıl yokki
tarafından
Refakatçi kabul ermiyorlarmış hemşireler ve hasta bakıcılar yardım ediyormuş.
(25,181 puan) tarafından
Onların edeceği yardımdan ne olacak ki ya sürekli yanında olması lazım birinin sen bilirsin ama bence hastane değiştir
0 oy
tarafından
Benim esim vardi yanimda ne bileyim psikolojim bi tubafti serum bitiyor cagiriyor falan yani refakatcisiz zor olabilir
tarafından
Bende korkuyorum zaten
0 oy
tarafından
Yardımı geçtim manevi olarak insan yanında ister birini 
tarafından
Bende o yüzden eğer gündüz olursa akşama kadar dururum akşam imza atar çıkarım diye düşünüyorum bi taraftan ne yapacağımı bilmiyorum
tarafından
Değiştir canım bence hastaneyi
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Evet şehir hastanesi almıyor sezeryan olursa alıyor. Bence çok saçma bir uygulama herşeye yetişemezler sonuçta

(100 puan) tarafından
Ben doğum yaptığım zaman refakatçi alınıyordu
tarafından
Pandemi de almıyorlar canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 382 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
14 cevap 869 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,638 soru

24,157,732 cevap

335,185 kullanıcı

...