0 oy
3,476 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (895 puan) tarafından
Kizlar burda gordum de arastitdim hamile emziren onermiyrlardi.birde bira adini renginden almis.nasil icen fayda goren var mi.suan kilo vermede iyi gidiyrmm.

14 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Emziriyosun  bira mi iccen yani 
(895 puan) tarafından
Kiz yok ne birasi Allah korusun:))
(45,024 puan) tarafından
Ee valla ben böle anladım sjsjsjs
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Nasil yani???? 
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Ne birasi baci :ermm:

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ha bunu sordun herkez içecek sandi kız Allah seni başına merak yazaydın bari ☺️☺️☺️
0 oy
(1,849 puan) tarafından
  • Şey mi dostum yine yanginlar yine ben:D:woot:
Yok kizlar yok arkadas diyoki yesil cay limon suyu bide maden suyuyla yapilacak icecigi soruyo kilo verdiren
(895 puan) tarafından
Evet cnm.yoksa birayla alkolle hayatta isim olmaz.adi da ilginc yani.baska isim bulamasilar
(1,849 puan) tarafından
Bosver bol su ic onun yerine dengeli beslen yeter
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin  canm 
(895 puan) tarafından
14 aylik cnm
(2,977 puan) tarafından
Bebeğe zararu olmaz bence canm baya ek gıda alıyordur
(964 puan) tarafından
Ben emzirenler icemiyo diye biliyorum canm
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Bebegin kaç aylik 
(895 puan) tarafından
14 aylik canim
(4,655 puan) tarafından
Ben denedim canim bebekte bir etkisi olmadi ki banada olmadi ödem attırdı sadece..
0 oy
tarafından
Bildiğim kadarıyla anti-oksidan ödem atıcı bi şey bu dukan birası emzirme döneminde özellikle ilk 6 ayda öyle şeyler kullanılmaz canım bol bol su iç 1.5 litresine  çubuk tarçın koy öyle iç gerisini normal iç birde emzirince çok daha kolay kilo veriliyor böyle 
0 oy
tarafından

Benim arkadaşim icilebiliyor demisti hatta kendisi emziriyor başlayacaktik

Dukkan birasıni yanlış anladılarr :)

(895 puan) tarafından
Onlarda haklilar ilk gorunce bende bira sandim.hatta arastirdim acaba dedim bira sarap gibi fermentemi oluyo hic alakasi yok.bildigin karisim
tarafından
Evet öyle ben bir ara denedim tadını beğenmedim :)) kullanan kisiler cok etkili diyorlar
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Bira mi      :blink:

0 oy
(610 puan) tarafından
Malt içeçeği var bira gibi şişede ama alkol neyim yok süt yapıyor
0 oy
(895 puan) tarafından
Kizlar herkes bira anlamis.burda surekli post oluyo.odem atici zayiflatici karisim bu
0 oy
(317 puan) tarafından
kız az daha sabret sutten kesince ıcersın :D
(895 puan) tarafından
Canim enaz iki yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum.1 sene beklemyeyim diyorum bi zarari yoksa.sutten gecer mi bilmiyrm pek onermiyrlar ama
(317 puan) tarafından
sor bakalım bılen bırıne canım bn oglumu 3,5 yasına kadar emzrdım masallah yastlarından uzun we iri oldu emzrmektenmı genetik mi bılmıom ama bnde uzunum suan gıne hamıleyım bu sefer 6 ay emzrcem dıom ama kararsızım
(895 puan) tarafından
Canim 2 yasina kadar emzir bence mutlaka
(895 puan) tarafından
Sutun cok faydasi var ama boy uzunlugu genetiktir sanirim.cok emzirip minyon olanda biliyorum cunku
(317 puan) tarafından
kızımı 2 yasına kadar oglumu 3,5 yasına kadar emzrdım artık bılmıom kı bnda 6 ay emzıreyım yeter dıom cnm ya bıde bnda sutum bozulmustr belkı hamıleyken sıgara ıctım yenı bıraktım ::( nasıl olcak bilmiyorum
0 oy
tarafından
Aslında ben de yapacağım o birayı da nasıl olacak bilmiyorum ya emzirince biraz sıkıntı olacak diye düşündüm ama normalde yeşil çay içiyorum zaten soda içiyorum bir yapan ben ya şu göbeğin bir gitsin
(895 puan) tarafından
Aynn icindekiler normal geliyo.niye oneilmiyo anlamadim
tarafından
Sürekli içilip tükenecek ya belki de sütün kalitesini düşürebilir veya ne bileyim sütü kesebilir o yüzden önerilmiyor olabilir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,958 soru

24,176,437 cevap

336,131 kullanıcı

...