0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar 23 haftalık hamileyim ve çok kötü boğaz ağrım ve gribin var çocukta öyle bende öyleyim  ıhlamur limon içiyorum ama başka ne kullanabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ihlamur ,nane limon, zencefil bal  bunları içebilirsin cnaim özellikle zencefil bal sıcak Su karışımı boğaz ağrısına birebir çok rahatlatıyor günde iki fincan içebilirsin 
(285 puan) tarafından
İki fincanmi bende ıhlamur bı demlik kaynattim :)
tarafından
Bitki çayları da tehlikeli gebelikte cnaim her şey gibi onumda fazlası zarar ben de gebeliklerinde çok grip oldum atlattım bol bol su icip günde iki fincan bitki çayı tüketmemi tavsiye etti doktor sen fazla abartma :)
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
İlaç yasak canım ben ballı limonlu su ile geçirirdim hep iki güne bisi kalmaz 
(285 puan) tarafından
Saol canım deniyecegim
(4,061 puan) tarafından
Rahatlarsın zatn içince fark edicen bol bol uyu bol su iç atarsın allahın izniyle hemn
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim, bende 27 haftalik hamileyim ve 6 gündür gribim bugün biraz dhaa iyiyim, bol bol corba yap iç özellikle tarhana varsa biraz acı biraz limon sık iç, nane limon ve ballı süt iç cidden bunlar ilaçlardan daha faydalı 
0 oy
(917 puan) tarafından
Ağrı kesici minoset yanlizca ve burun tıkanıklığı varsa sprey 

Nane limon 

Zencefil bal limon

Bol bol su icmeliisn çok geçmiş olsun inşallah hemencik geçer

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 257 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif_berra (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 156 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,447 soru

24,085,854 cevap

331,463 kullanıcı

...