0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,666 puan) tarafından
Adet oldum sütun azalır diyorlar netten baktım böyle bir şey yok..siz biliyomusunuz? Zaten tek göğüs emiyoruz..üzüldüm . 6 aylığız buarada

6 Cevaplar

+1 oy
(865 puan) tarafından
Her adet dönemimde azalır iki üç gün sonra normale doner
(865 puan) tarafından
Bizde tek meme ilerliyoruz 8 aylik
(1,666 puan) tarafından
Bizde kilo problemi vardı zaten geçen ay 250 gr almıştı sadece çok üzgünüm şuan
(865 puan) tarafından
Bizimki 6. Aydan 8. Aya kadar yani 2 ayda sadece 400 Gram aldı ..ek gida de yemiyor pek
(1,666 puan) tarafından
bizim doktor korkuyu biraz bizi,size bir şey dendi mı?
(865 puan) tarafından
Bnmkinin kilosu ayına göre ortalama olduğu icin 8 aylık şuan 8 kilo 200 gram  ortalama olduğu için bişey demedi normal dedi sizinkinin kilosu ne kadar

Mama içmiyor denedim ek gıda pek almıyor sadcee beni istiyor elimden başka bişey gelmez napalim
-Reklam-
+1 oy
(25,178 puan) tarafından
Bilmiyorum bende bi değişme olmadı emiyo doyuyo da 
(1,666 puan) tarafından
Ay hiç özlememişim..olmsam da olur yani.. sütümü etkilemesin de zaten tek meme oyyy
(1,666 puan) tarafından
Siz kaçınca ayda oldunuz?
(25,178 puan) tarafından
7 buçuk aylıkken oldum sonra 10 aya kadar olmadım 10 aydan sonra düzenli oluyorum 13 aylık olcaz
+1 oy
tarafından
Benim adetten hep daha çok sütüm olur canım ve hormonlar tavan yaptığı için azalmaz bence ya. Bende adetken süt pis kokar diye okumuştum yalanmış
(1,666 puan) tarafından
Umarım benimde öyle olur :))
+1 oy
(6,399 puan) tarafından
Bende azalma yapıyo canm yaklaştıgını ordan anlarım genelde
(1,666 puan) tarafından
Bakalım yaşayıp görücem.. kilo problemimiz olmasa kafaya takmam da işte..teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Adet döneminde değişen hormonlardan dolayı günlük değişme olabiliyor canım azalıp artma durumu oluyo bebeğin emme sıklığı adet donemi hastalık durumu vs etkileniyo süt ama bu kadar kafana takma çok düşünür kafana takarsan da sütün etkilenir bırak kendi haline bebeğine yetecek kadar vücudun zaten üretiyor sütü koskoca 6 aylık olmuş doğmadığı yerde başka ek gıda verirsin ac kalacak değil ya bu saatten sonra boşuna üzülme canım 
(1,666 puan) tarafından
Kilo problemi olmasa hiç takılmam da işte...neyse bakalım belki artar en sevdiğim polyannacılık ,kandıralım bakalım yine kendimizi :))
tarafından
Ek gıda başlamadın mı canım başlamadıysan başla  kaşık maması ver püre ver emmeye yine devam eder hem bu şekilde daha güzel kilo alır ama kiloya hiç takılma kilo bebeğin sağlığı için bir ölçüt değil önemli olan motor fonksiyonlarının gelişmesi benimde iki yaşında kızım var doğduğundan beridir minik bir çocuk hele büyük kızıma bakarak hic iki yaşında çocuk demezsin küçücük ")) ama şükür hiç bir sağlık sorunu yok kansızlık vs hiç bir şey çıkmadı o kadar da kafana takma kiloyu
(1,666 puan) tarafından
Maşallah, yasaktır korkuttu biraz da oyuzden...ekgudaya başladık  tabii bakalım zaten gelmedi hastalık sabah öyle bi yokladı anlamadım bende
+1 oy
tarafından
62 gün önce doğum yaptım 

58.ci gün regl oldum

Reglimin başladigi gün sütüm azalır gibi oldu korktum ertesi gün normale döndü şükür 

Hoşaf iç bol bol canım 
(1,666 puan) tarafından
Tamam yapıyım yarın
..bu arada regl olmadım sabah biraz gelir gibi oldu sonrası yok anlamadım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 317 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy