Kizlar şöyle anlatayim öncelikle sabırla okuyun lütfen ve bana kimin haklı olduğunu söyleyin Geçen annem aradı kızım dayin çok hasta yoğun bakıma alınmış falan dedi evine gelince sende onu bir ziyarete git dedi. (Dr demiş herseye hazirliklı olun artik her an ölebilir) eşim eve geldi ve bunu ona söyledim tepkisi çok sert oldu bu arada yıllar önce eşim abisini kaybetti. Dayım ve eşi onların yasına gitmemisler bundan dolayi da eşim dayimi görmeye gitmeme izin vermiyor. Bugün annem aradı eşimde yanımda oturmuş neden gitmiyorsun git gör o senin dayin falan bir sürü laf dedi eşimde bunları duydu ve bağırıp gitmiyorsun ben bırakmıyorum dedi. Annem de hemen teli kapattı sonra eşim başladı söylenmeye neden benim abim öldüğünde onlar kapımı açmadı bende seni bırakmıyor benim abim o kadar değersiz değil onlar gelmiş olsalardı bende seni bırakırdım gidip görürdün. Bende gizliden anneme anlattım eşimin dediklerini ve annem halen tutturmuş bisey olmaz sen ikna et ve gel benimle oraya gidelim dayin ölebilir herkes gidip görüyor sen neden gelmiyorsun diye diye söylendi. Eşime tekrar dedim bak gidiyim göreyim geleyim ne olacak yani annemde kırılmış millet beni sormuş bide üstüne neden gelip görmüyor diye... Ben anlattım o bağırdı hayır gitmiyorsun bırakmıyorum diyor☹ Anneme diyorum bak huzurum kaçıyor yok bisey olmaz ne olacak diyor onun yüzünden hep tartıştık ikiside beni anlamıyor şimdi ben ne yapim kizlar sizce hangisi haklı bi akıl verin yoksa ben aklımı kaybedicem((
Eşin haklı kesinlikle
1,487,563 soru
24,317,716 cevap
345,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın