0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
Kizlar 19 aylik bir kizim var fakat bu son 1 haftadir tamamen degisti hareketleri huyu butun gun surekli aglama taklidi yapiyor surekli mizmizlaniyor hic birseyden memnun olmuyor zar zor yemek yediriyorum onceden vurma huyu yoktu istedigini yapmadigim zaman gelip bana vuruyor sacimi cekiyor kafa atiyor artik cok yoruyor beni sizlerin cocuklsri da boyle miydi dis falan da cikarmiyor artik kafayi yemek uzereyim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yaş sendorumuna hoşgeldin bacım
(358 puan) tarafından
Ayy o ne zor biseymi nasil oluyorrr ve en onemlisi her ne oluyorsa ne zaman geciyor
tarafından
Zor ne kelime canım bittim bittim 2 Bucuk uasinda halaa devam ve gün gün artarak
(358 puan) tarafından
Yanii hemen gececek biseyde degil allah yardimcimkz olsun
tarafından
Ne yazıkki değil canım aminnnnnnnnnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nazar ayeti okuyun, şifa ayeti okuyun. Felak nas Ayetel Kürsi okuyun nazar olmuştur nazardan sonra öyle oluyorlar
(358 puan) tarafından
Nazar da olabilie canim seyahate gittik donduk boyle oldu surekli okuyorum evde kur-an da okuyorum insallah kisa zamanda gecer
tarafından
Bizimde öyle oluyor nazar ayeti mutlaka oku canım bizim geçiyor biliyorum o halleri çok zor
0 oy
tarafından
İlgi istiyor lar kızımla 7 24 saat ilgi içerisin deyim onun dışında bagırıyor kızıyor 
(358 puan) tarafından
Evet ya suan vurma huyu dda geldi onceden bilmezdi hic vurmak falan suan resmen dayak yiyorum bazen bende sinirlenip bagiriyorum bu sefer de agliyor sonra birlikte sarilip aglasiyoruz
0 oy
(8,579 puan) tarafından
2yas sendromuna yakalanmak üzere.  Ondan bu tripler. 

Benim kızımda aynı  :D
(358 puan) tarafından
Yaaa nasil bu 2 yas sendromu ne zaman geciyor peki
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Hoş gelmiş 2 yaş sendromu :)
(358 puan) tarafından
Ayy valla oyle galiba insallah hemen geçer artik gucum kalmadi cunku 1 haftada bitirdi beni
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Daha onu yapamam vermem yemem oturma kalkma gitme gelme ben yapicam modları var hoşgeldin 2 yaş sendromu yolun ortasında 1 saate yakın agladigini bütün mahalle gördü  biri istemediği bir şeyi yapmaya kalksın bak nasıl bagiriyo uykusuzluğa razı oluyo insan bu hallerini gorunce inşallah çabuk geçer 
(358 puan) tarafından
Ay evet bugun odaya girdim odadan kovdu gittim 5 dakika sonra oturdum bu sefer ayaga kalk gibi cekistirdi yaklasok 15 dakika ayakta brkledim rabbim yardimcimiz olsin insallah
(1,662 puan) tarafından
Amin canım amin çok kızma umursama kızınca daha beter oluyo geçeceği varsada gecmiyo öğle uykusuna bile yatmak istemiyecek biz o modları geçtik şuan 26 aylık kendi düzeninde yasiyo uyumak istiyosa gidip yatiyo yoksa geliyo çay koy felan diyo resmen kaynana gibi davraniyo
(358 puan) tarafından
Arada bende sinirleniyorum baxen kiziyorum bagiriyorum agliyor bu seferde sarilip birlikte agliyoruz sonra ozur diliyorum oyun falan oynuyoruz unutyor ama cok zor gercekten ya allah yardimcimiz olsn ne diyeyim
(1,662 puan) tarafından
Annelik =sürekli vicdan azabı üstümü açıldı kızdım küstü mü usudumu yedi mi aslında biraz sert olmak lazım biz yumuşak olunca suyunu çıkarıyorlar sağlıkla buyusunler de gerisi düzelir inşallah
0 oy
(2,203 puan) tarafından
2 yaş sendromundan ziyade, alt azilar çıkıyordur.. benim oğlumda 19 aylık 2 gündür öyle dişlerini kontrol ettim alt taraftaki azıları şişmiş kızarmış ağrısına dayanamıyor, ayni şekilde dişi acıyor o yuzden yemek istemiyor..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 376 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 331 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 900 göst.