0 oy
807 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 43 günlük bebeğim var ve sürekli ağlıyor. Doktora gidiyoruz bir sıkıntı yok diyo. Sütüm var emiyo karnı tok hiç uyumuyo. Böyle olup çare bulan var mı acaba.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kolik olabilir canım netten bak
tarafından
Cnm özel gaz damlası aldık fayda etmedi bilemedim ki ya:((
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Gazi çok olabilir  belki 
tarafından
Gaz damlası aldık fayda etmedi mi bilemedim ki ya:((
(181 puan) tarafından
Damlayi değiştirin her bebeğe başka bir şey iyi gelebiliyorms benim arkadaş relectazdi galiba bunu alınca geçmişti eski kullandığı işe yaramamsti
tarafından
Normal gaz damlası işe yaramadı. Şimdi özel bir tane aldık 120 TL buda işe yaramazsa kullanmadığımız gaz damlası kalmadı ya:(((
(181 puan) tarafından
O zaman arkadaşların dediği gibi enfeksiyon olabilir bi tanıdığında böyle çok ağlıyordu çocukta enfeksiyon ve bobreginde taş çıkmıştı siz her seyine baktırın da içiniz rahat olur en azından
tarafından
Tmm cnm tşk ederim ☺️ yarın doktora gidecez yine bakalım ne diyecek:(
0 oy
tarafından
Bnm çocuğum da aynı hep ağlar alıştım artık 
tarafından
Evet eşim yanımda gündüz işe gidiyo akşam da yorgun bitkin geliyo. Çok şükür ilgileniyo salliyo kucakliyo ama susmuyo ki adam napsin. Bebek arabasına koyup gezdiriyo ben biraz uyuyim diye ama o ağlayınca ben nasıl uyuyabilirim ki:((
tarafından
Annelik kolay değil sen doktora götür baklm ne diyecek
tarafından
Evet elimden geldiğince bakıyorum yarın doktora gidecez yine bakalım ne diyecek
tarafından
Geçmiş olsun canm
tarafından
Tşk ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bizde öyleydik gazını çıkarttığı halde hala agliyosa,,idrar yolu enfeksiyonu olabilir.2 doktor gezdik 3. Tahlil istedi enfeksiyon çıktı.baktirin sizde ,geçmiş olsun
tarafından
Tşk ederim cnm ☺️ yarın doktora gidecez yine bakalım :((
0 oy
tarafından
Bacaklarını surekli  karnına  cekiyosa gazi vardır  ben ayaklarının  altina ısıtıp sicak su torbasi koyardim oyle  uyurdu
tarafından
Sıcak su torbası iyi geldi cnm❤️ şimdi doktordan geldim hiç bir şeyi yok diyo. Kolik olsa bu kadar gelişmez diyo. Arsız bu çocuk dedi gönderdi.
tarafından
Biseyi yoktur korkma kuzum 2 ay atagina gecmis olabilir  kizim o kadarken etini koparmış  gibi ağlardı  3 kez olmuştu  buhram geciriyodum  büyüdükçe  daha yaramazlar  ama sabredicez☺️❣ sicak su torbası  ama gercekten benimde iyi geldi dedigim biseydi çünkü  gazi varsa  hemen koyma  sonrasi rahatlar ve uyuyodu
tarafından
Aynen valla cnm sanki etini kopariyolar gibi agliyo☺️ doktor sağlıklı birşeyi yok diyince bende artık böyle anne çözümleri aradım çok sağol Allah razı olsun senden❤️
tarafından
Cümlemizden  Razı  olsun inşallah  ❣
Insallah duzelir kuzucuk
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Cankm kolik bir bebek olabilir.

Birde doktora gittiğiniz de tahlil yaptimi doktor?

Benim ogluda 30 gunlukken cok aglardi uyumazdi etmezdi biz kolik diyoduk oyleydi zaten ama enfeksiyon varmia kan ve idrarda 13 gun hastanede yatmıştık. Sizde bir tahlil verin bencw
tarafından
Yarın doktora gidecez yine bakalım ne diyecek:(
0 oy
tarafından
Benim kızda öyleydi 3 aya kadar maalesef gaz damlalari yaramadı hep ağladı kolikti biraz sabretcen
tarafından
İnş düzelir ya:(( sürekli ağlıyor kucağımda hep:( uyku yok yeme içme yok:((
tarafından
Insallah canim Rabbım yardimcin olsun
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim
0 oy
tarafından
Canım benimki 6 aylık o da sürekli ağlıyor
tarafından
Ayyy sizde mi bir çare bulamadınız:((
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Benim kızımda hep ağlıyordu aşırı saatlerce ağlıyo da sut alerjisi var dır bir sut ürünlerini fazla tüketme cocuk doktoru alerji hiçbirşekilde soylemiyo aklında olsun 
tarafından
Tmm cnm tşk ederim dikkat edicem:((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 172 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Feriideee (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 470 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Feriideee (10 puan) tarafından soruldu