0 oy
1,061 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Şöyle açıklık getireyim eşimin öncesinde msjalrını yakaladım ve Bi şekilde affettim. Ama bazen msjları karşıma çıkıyor, yani yanımda kayıtlı ekran görüntüsü almıştım onları tekrardan okuyunca strese giriyorum . Bende eşime sarıyorum. Ve bugün yine msja ttım oda bana dönüş yaptı, ve b resimdeki şekilde oldu şimdi ben bitirmek istiyormuşum, öyle olsa zaten bitirirdim sizce benimi bahane ediyor düşünüp duramıyorum ve daha da cvp yazmadı... 

image

22 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Affedilince erkekler ben bitirmedim kafasında oluyor ama evliliği bitirmek istemeyen insan o hatayı yapmaz baskın gelme çabası bu. 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ya bana göre erkek bir kez aldatınca nasıl olduğu farketmez karısını gözden çıkarmıştır ondan sonra sağlıklı bir evlilik yaşamı olacağını ben sanmıyorum her şeyin şansı olur aldatmanın olmaz
(27 puan) tarafından
Ewt olmaz ama çocuklarım için afettşm
tarafından
Çocukların ve senin hakkında hayırlısı olur inşallah
+2 oy
(848 puan) tarafından
Siz affetmemişsiniz ki, yani affetmelisiniz anlamına gelmez asla ama devam ediyorsanız da bu hale gelmesi normal. 
0 oy
tarafından
Öncesinde mesajlarını yakaladığını söylüyorsun. Evliliği bitirmek istemeyen insan zaten o hatayı yapmaz. Şuan seni haksız çıkarmak istiyor. Kendisi baya baya üste çıkmış.
(27 puan) tarafından
Ewet bende öyle diyince kabullen miyor
0 oy
tarafından
Seninle evli iken konuştuğu mesajlardan mı bahsediyor sun?
tarafından
Hım bende bekarken ki mesajları diyorsun zannettim, ama güvenmemek de haklısın her hareketi sana yalniş geldiği için mecburen konuşuluyor bu yüzden suyun üstüne çıkmaya çalişmiş senin tek hatan o kayıtlı olan şeyleri tekrar su yüzüne çıkarman sonuçta affetmiş sin bence onlara bakarak kendini yıpratma eğer kendini düzeltmiş se hiç yapma derim
(27 puan) tarafından
Ewet cnm bir şans verdim çocuklarım için inan ki ama o pis msjları okuyunca midem bulanıyor. Yanımda tutuyorum  ya yine yaparsa bunlarda bende delil olur diyorum
tarafından
Başka yerde sakla sana tavsiyem sonuçta affettin olan sana oluyor baksana adam çok rahat bence bunu kendine yapmama lısın hep mi üzülen kadın olacak ona güçlü olduğunu göster yıkılırsan seni senden başka kimse kaldıramaz
(848 puan) tarafından
Bir kez affettiyseniz ve boşanmak için delil olarak kullanmayı düşünüyorsanız o olmaz artık. Kabul edilmiyor delil olarak.
(27 puan) tarafından
Hayır onu değil eğer diğerlerini de yakalarsam buda kalsın diye tarçınlı kurabiye teşekkürler
0 oy
(12,994 puan) tarafından
Öncesini bilmek gerek tabi şimdi bu mesajlara göre sana tavsiye vermek doğru olmaz bence 
(27 puan) tarafından
Cnm öncesi derken
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bir kere güven kırılınca malesef sürekli huzursuzluk oluyor
(27 puan) tarafından
Ewet inan ki ogpnden sonra bişey yapmak gelmiyor içimden
(7,094 puan) tarafından
Güvenin kırılmış çünkü
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bazen mesajları karşıma çıkıyor demişsin nasıl çıkıyor o kısmı anlayamadım devam mı ediyor yani 
(27 puan) tarafından
Hayır cnm msjları bende kayıtlı ekran resmi bende görünce strese giriyorum
(14,201 puan) tarafından
Evliliğini bitirmek istemeyen insan zaten mesajlasmazdi bitirmek isteyen o
tarafından
Sanırım ekran görüntüsü almış. O şekilde eski mesajları görünce ister istemez sinirleniyor. Böyle anladım ben.
(27 puan) tarafından
Ewet ekran görüntüsü aldım
0 oy
tarafından
Kendisi evliliği bitirmek istemiş ki başka kadınlarla konuşmuş senin ne  suçun var uste çıkmaya çalışıyor 
(27 puan) tarafından
Malesef öyle
0 oy
tarafından
Kendisi bitirmek istiyor senin  üstüne yıkıyor bence allah yaedımcın olsun gönlüne göre versin 
(27 puan) tarafından
Amin cnm teşekkür ederim
0 oy
(374 puan) tarafından
Peki boyle şeylerden sonra bir aha oldu mu ve sonrasında sana nasildi düzeldi mi ilgisi sevgisi nasil simdi iyi misiniz surekli eskileri acmak iyi degil tabi duzeldigine inaniyorsan eskisinden iyiyse surekli ayni seyleri acip huzurunuzu bozma derim insallah bir tecrube olur insallah kalbi duzelir bid daha yapmaz sende inanmaya guvenmeye bak ama uyanik ol her daim 
(27 puan) tarafından
Yani düzeldi. Tabi ama her hareketi de gözüme batar oldu güvenemiyorum Bi türlü çünkü o pis msjları bana nasıl layık gördü
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Şöyle ki aşk bitdikden sonra durulmuyor ... Bazen aşıkken bile durulmuyor
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Seni baştan  aldatmış  ve gözden  çıkarmış  sende  barışmışsın affetmissin  sürekli  aynı  konuyu  açıp  açıp başa sardığın  için  suç  sende  oluyor  yanı  eşin  bunu  böyle  görüyor  
0 oy
tarafından
Şimdi affettin madem ısıtıp ısıtıp önüne koyma mevzuyu o zaman onu iyice itersin kendinden bu da adamı haklı kıkar
0 oy
tarafından
Affetmişsin zaten sürekli başa sardirmanin anlamı yok bence
0 oy
tarafından
Tamam ama afeetmissin kolay bişey değil evet ama o mesajları tekrar tekrar okuyup da kavga cikarirsan sürekli sen suçlu duruma düşersin canım ve kendisi hemen seni suçlar 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm bu erkekler suçunu kabullenmez ki hep bir bahane
0 oy
tarafından
Zeytinyağı misali bu

B.ku yiyen kendisi ama haklı çıkmaya çalışan da kendisi bacım 
0 oy
(54,137 puan) tarafından
affetiysen silmen gerekir eger surekli hstirlatacaksan hazmedemiyosan affetmicektin 
0 oy
(344 puan) tarafından
aynısını şuan ben yaşıyorum 4 aylık bebeğim var bana bi akıl ver

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 617 göst.
0 oy
7 cevap 218 göst.
7 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylul & Erva (3,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 358 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,042 soru

24,148,461 cevap

334,777 kullanıcı

...