Off kizlar nerden anlata yim ki herkesten bir dert yiyiyorum kaynanam gille yasiyrum 6 yildr 3 kayinim bir gorumcem var hepsi de buyuk evlenecek yasta onlardan rahatsz degilim allahi var ama bu kaynanam ve gorumcem pis yeni bu yil cocucumuz olmiyr diye tup bebek yaptik esimle herseyi esim yapti kardesleri o kadar calisiyr biri demedi ihtiyacnz varmi esim gitti benim ailemden borc etti hastane masraflari icin iste biz yaptik cok sukur tuttu ikiz bebeklerim oldu ee iste ikiz oldugu icin tek bakamiyrm kaynanamgilde yardim ediyr ama cok rahatsz oluyrm kendi cocuklari gibi davraniyrlar hepsi ozellikle kaynanam basimda patrobluk ediyr yok boylrdr yok boyle bak sanki ben cocuguma bakamiyrm sanki annleri o gibi davraniyr isi olsa disarda ben gidemem bebekler var yada gitse saatte bir arar bebekler agliyr mu diye sanki anneleri o dr beb anneleriym aglasa sustururum sana ne oluyr yani ya biktim artik 6 yildr cocuk bekledm simdide istedigim gibi bakamiyrm herseye karisiyr bisey aliyrm beyenmiyr yok baska rengi yokmu yok ben bunu cocuguma giydrtmem bende diyrm cocuk benim cocugum istedigimi giydirirm beyenmiyrsan git daha guzrlini al giydr suana kadar bir corap bile almadi onlara bide sahipleniyr tm demiyrm illaki al sadce o kadar karismasin esim desen o ayri dert o kadar doluyum ki huzurum yokk esime ayri olmak istiyrum dedi zaten kardesin evleneck yasi gecti o evlenmiyr madem biz gidelim dedim yok dedi b8r daha bu konuyu acma dedi pislik gecinememezl8kten korkuyr oysa calisiyr evede o bakiyr bizim hic bir ozel hayatmz kalmamis o kendi dunyasinda biktimm allahimmmmh sen sabir ver bana bana dua edin nolur benimde ayri bana ait bir evim olsun huzurum olsun onlarin icinde kendimi yabanci gibi hissediyrm :(