0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından
Off kizlar nerden anlata yim ki herkesten bir dert yiyiyorum kaynanam gille yasiyrum 6 yildr 3 kayinim bir gorumcem var hepsi de buyuk evlenecek yasta onlardan rahatsz degilim allahi var ama bu kaynanam ve gorumcem pis yeni bu yil cocucumuz olmiyr diye tup bebek yaptik esimle herseyi esim yapti kardesleri o kadar calisiyr biri demedi ihtiyacnz varmi esim gitti benim ailemden borc etti hastane masraflari icin iste biz yaptik cok sukur tuttu ikiz bebeklerim oldu ee iste ikiz oldugu icin tek bakamiyrm kaynanamgilde yardim ediyr ama cok rahatsz oluyrm kendi cocuklari gibi davraniyrlar hepsi ozellikle kaynanam basimda patrobluk ediyr yok boylrdr yok boyle bak sanki ben cocuguma bakamiyrm sanki annleri o gibi davraniyr isi olsa disarda ben gidemem bebekler var yada gitse saatte bir arar bebekler agliyr mu diye sanki anneleri o dr beb anneleriym aglasa sustururum sana ne oluyr yani ya biktim artik 6 yildr cocuk bekledm simdide istedigim gibi bakamiyrm herseye karisiyr bisey aliyrm beyenmiyr yok baska rengi yokmu yok ben bunu cocuguma  giydrtmem bende diyrm cocuk benim cocugum istedigimi giydirirm beyenmiyrsan git daha guzrlini al giydr suana kadar bir corap bile almadi onlara bide sahipleniyr tm demiyrm illaki al sadce o kadar karismasin esim desen o ayri dert o kadar doluyum ki huzurum yokk esime ayri olmak istiyrum dedi zaten kardesin evleneck yasi gecti o evlenmiyr madem biz gidelim dedim yok dedi b8r daha bu konuyu acma dedi pislik gecinememezl8kten korkuyr oysa calisiyr evede o bakiyr bizim hic bir ozel hayatmz kalmamis o kendi dunyasinda biktimm allahimmmmh sen sabir ver bana bana dua edin nolur benimde ayri bana ait bir evim olsun huzurum olsun onlarin icinde kendimi yabanci gibi hissediyrm :(

5 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından
Açık açık soyle çocuklarıma bakarım ben ilgilenmek istiyorum filan de ben alismaliyim de herşeye koruyorsa gecede yanında olsun sen uyu o süt versin böyle bir sey mi var ilk torunları mi ki böyle davraniyor
(181 puan) tarafından
Evet cnm ilk torunlari zaten ev cok sicakl oldugu icin odamda yatamiyrz salonda benle cocuklar yatiyrz kaynanamda yanimizda yatiyr
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canm ne denir bilemedim ins biran önce ayrilirsinuz o ewden
(181 puan) tarafından
Sagol cnm insallah allah razi olsun
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Canim ya :( valla cok zor haklisin bende 10 yili gecio birlik yasiyoruz ama biktiriyo artik yaa usaniyo insan cekemiyo ama mecburen iste birde oyle herseye karismalari delirdir haklisin ust kata ev yapilmaya baslandi bana bakalm bikac sene daha surecek tamanlanmasi iste üst kat bile bnm icin coook iyi yani de bakam nasil olacak 

Allah sabir versin cnm yardimcin.olsun:(

(181 puan) tarafından
Amin sagol cnm  bilmiyorum artik ne yapym icimi dokmek istedmm
0 oy
(3,529 puan) tarafından
En iyisi ayrı ewe çıkmak yarin bebeklerine anne de dedrtrir  kndine kuzum. Yakın zamanda cikmk  tek bakmk en güzeli.  Yarin bide Bn büyüttüm der laf sokar.  Inş ayrı ewe çıkarsın kocana guzel yaklaş aklına gir bi şekilde canım Allah yardmcin olsun 
(181 puan) tarafından
Sagol cnm bilmiyrm ne yapaym esim hayatta cikmaz cok bunaldim artikk
(3,529 puan) tarafından
Inş bi mucize olur çıkarsınız canım zor hem bebek hem başka insanlarla ugrasmak
0 oy
tarafından
Kadınlar anne babasını bırakıp evlenebiliyolar ama çoğu erkek buna cesaret edemiyor malesef tmm maddi yönden sıkıntı oluyo diye düşünüyorlar ama bi müddet sabredemiyolar sıkıntıya sinir oluyorum öyle tiplere kusura bakma da canım 

Allah yardımcın olsun inşallah bi mucize olur da ayrı bi ev bulup hemen tasinirsiniz canım benim Allah kolaylık versin sana 
(181 puan) tarafından
Amin insallahh
Yok cnm ne kusuru aynen dedigin gibidr cok mutsuzumm sadecee bunalima girmisim bebegim aglasa bile susturamiyrm artik hemen sinirlenip agliyrumm dolunmusm artik esimin beni gordugu yok bana yardimci olsa ilgi gosterse belki sanki hepsi daha cok ustume grliyrlarr
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın onların hepsini inşallah üzme kendini Allah onlara tez zamanda yaşattıklarını yaşatsın inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,914 soru

24,175,799 cevap

336,103 kullanıcı

...