0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizce çok gerekli bişey mi? Almak istiyorum fakat ne alsam kararsızım çok ucuz biseyse değil 3 parça kilot 70 TL vs. Kullanıp memnun kaldığınız bişey var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ne kadar pahalıymış ben normal bi tuhafiyeden tanesi 10 tl den aldım kücük kacırmalrda işe yarıyor ben kullanıyorum tam oturmadı daha tuvalet eytimimiz
(1,310 puan) tarafından
Antepliyim bende uzak aramız :) hafza&zeyzep ne güzel erken bırakmış ya darısı bize olsun
(1,328 puan) tarafından
Kuzum ben 10 sene kaynanayla oturdum hic hatırlamıyorum öbür çocuklarımın bebeklilklerini bu bize ilk cocuk gibi oldu cok şükür cocuklarımda n cok razıyım inşallah dertleri olmaz yada ben büyük dertler gördüm cocuklarınkini görmüyom galiba
tarafından
Meva06 sen şimdiden alıştırmaya çalıştığına göre konuşması ve anlaması da daha iyi demek ki
(1,328 puan) tarafından
Lavinia evet canım kendini ifade ediyor çok şükür ablası cok konuşkan minnakta ondan konuşkan olacak galiba inşallah alışır tüm bebişler
tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Alma canım çok gereksiz çocuk onu bezden farklı görmüyor biz kendimizi kandırıyorsun sadece ya  bez tak yada direk birak
tarafından
Canım sen bıraktırdin mi nasıl oldu bu süreç anlatır mısın
(2,328 puan) tarafından
Çok oldu cnim büyüdüler benimkile okula gidiyolar.bizim kucuklukleri köyde geçti kolay oldu baglamadim oğlanın altını geceden geceye  bağladım  kakasını yaparken korktu başta suyla oynaya falan alıştı bisekimde.gezmeye giderken bağlıyorum altını ama sürekli soruyodum .kızımda başlamadım hemen 3bucuk yaşında falandı bir günde alıştı anladım istedim daha doğrusu yıpratıyor tuvalet öğrenme gerçekten anneyi 3kurus bez için uğraşamam onunla yapsın altına 30yasina kadr gezecek değil ya onunla elbet öğrenecek .kızımda bir bıraktım gece gundiz bikerede alıştı o sekilde
tarafından
Ya inşallah bizde de böyle kolay olur
0 oy
tarafından
Oğlana almıştım 2 tane hiç kullanamadim. Sızdırıyor sırılsıklam oluyordu
tarafından
Peki canım almayım o zaman gereksiz pahalı cunku
0 oy
tarafından
Aşkım Züheyr Eymen 22 aylık biz dün başladık dün çok zor geçti 9 kere altını kirletti ama bu gün sadece 5 kere kirletti geri kalanini Tuvalette yaptı bende post açmıştım ümidimi kesmiş gibi oldum ama tuvalete yapması tekrar beni inançlandirdi alıştırma kilodu almadım kuzum ben bez hissiyati veriyor diye 
tarafından
Kuzum benim kız daha tam anlayamiyorda kendini de tam olarak ifade edemiyor o yüzden sanırım daha şimdi şimdi baslayamam
0 oy
tarafından
Gecen hafta  aldım sevi bebeden.  Giydirdim bana dediği ilk şey anne bu benim yeni bezim demek oldu. Gitti 45 lira :))
tarafından
Haha iyi iyi o zaman almayayım☺️☺️
0 oy
tarafından
Bence gereksiz canım. Onu giydirince altında bez var sanıyor altına yapıyor tuvalete alışma süreci uzuyor. 
tarafından
Tamam kuzum almayacagim
0 oy
tarafından
Gereksiz ya ben bol bol boxer aldım kızıma sürekli değiştiriyodum hala da öyle misal isal olmuş bugn az az yapıyo sürekli değiştiriyorum napıyımm
tarafından
Sanırım bende öyle yapacağım canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Akile (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 276 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 531 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,488 soru

24,461,350 cevap

354,631 kullanıcı

...