0 oy
676 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kız bebeğe hamileyken mi daha çok mide bulantısı halsizlik vs yaşadınız yoksa oglandaykenmi yaşadınız hangisinde daha rahattiniz

30 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kızımda çok zorlandım 7 aya bişey yiyemedim evimden bile tiksinir hale gelmistim
tarafından
Oğlan daha mı kolaydı
(45,024 puan) tarafından
Evet oğlumda çok rahattim
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 gebelik 2 oglan iki kiz hepsi birbirinden zordu gebeliklerimin bulantilar halsizlikler kanamalr ama kizlarda surekli uyudum hic kaldirmasinlar 24 saat uyurdum
tarafından
Değişiyor demekki
0 oy
tarafından
Erkek bebek bekliyorum 18. Haftama kadar mide bulantısı kusma yaşadım canım. Kızımda da olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti.
tarafından
O zaman herkeste farklı
0 oy
tarafından
Kızım var oğlum yok 9 ayım hastanede geçti 
tarafından
Ayy ne zor o hastane ya
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kıza hamileyim mide bulantım ağrım hiç bir şeyim olmadı şuana kadar<3

tarafından
Yaa Masallah
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ben şuan kıza hamileyim mide bulantısı ve kusma yaşamadım ilk zamanlar yemeklerin kokusundan tiksindim başka bi rahatsızlık hissetmedim 
tarafından
Demekki kişiden kişiye değişir
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ikisindede bulantim kusmam oldu.ama oglanda cok daha fazla okdu.su dahi icemedim.ikiside 4.5 ayda bitti cok sukur
tarafından
İnsan mide bulantısinindan bir hoş oluyor
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Oğlum da çok rahattım ya kızımda yataktan çıkmaya fırsatım olmuyordu kusuyordum mutfağın önünden gecemiyordum sabahları 9 ay boyunca adet kanaması gördüm zordu yani
tarafından
Yaa ay kanama daha zor
0 oy
(667 puan) tarafından
Kız bebek daha çok mide bulantısı yapıyor halsizlik özellikle 
tarafından
Evet bende öyle duydum
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Oğlumda çok rahattım ama şuan kızım olacak hep yatmak istiyorum bulantı flan olmadı ama kanamalarım çok oldu halsizlik aşırı var 
tarafından
İnşallah sağlıkla kucağına alirsin
(1,466 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Hemen hemen aynıydı ama 3.gebeliğim erkek zorladı biraz beni hala da devam ediyor arada ağrılar vs
tarafından
Kız daha çok yorar dediler ama öyle değil herhalde
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Cevap veremicem iki oğlum var :). Şükür ilkinde hiç kusma vs olmadı ikincide bir defa kustum bulantı da çook nadir olurdu
tarafından
Hmm kız erkek farketmiyormus
0 oy
tarafından
2 oğlum 1 kızım var üçündede aynıydı farklı bişey yaşamadım sadece kızımda biraz daha fazla şişlik oldu
tarafından
Kızlar daha çok zorlar diye duydum hep
0 oy
tarafından
3cundede zorluk çektim 
tarafından
Anne olmak hep zor
tarafından
Tabikide her doğuran anne olmuyo
0 oy
(564 puan) tarafından
Ben ilk kızımda ne Bi şeye aşerdim ne de midem bulandı. Ama bu kızımda 16 haftalık olduk halen midem bulanıyor ve aşermediğim şeyler dışında bir şey yiyesim gelmiyor. Kızla erkekle alakası yok bence bebekten bebeğe değişiyor
tarafından
Evet öyleymiş
0 oy
tarafından
İki gebelik, biri kız biri oğlan. Hic kusma bulantı olmadı. Rahat geçiyor
tarafından
Keşke olmasa hep sağlıkla gecse
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Kizima hamileyken oluyordum 4ay hamileliyimden bisey anlamadim..ama ogluma hamileyken rahat gecdi hamileliyim
tarafından
Ben genelde erkekte rahat geçer diye duymuştum da yinede öyle degilmis
(6,679 puan) tarafından
E ben ne yazmisim?
tarafından
Sana demedim yorumlar genelde karışık kimi erkekte kimi kızda rahattım yazmış
0 oy
(979 puan) tarafından

Vala oglumda hamile oldgmu blmdim. Ama suan kızım olck ins kafayı kaldrmyrum yurmkte zorlnyrm 

tarafından
Hmm anladım
0 oy
(2,528 puan) tarafından
kızımı bekliyorum MAŞALLAH Allah nazarlardan korusun hamile olduğumu unutuyorum bazen 
tarafından
Ne güzel maşallah
0 oy
tarafından
Kızımda bulantım vs olmadı 5 aylık olana kadar hıc hamıle degıldım sankı. 5. Aydan sonra bobrek genıslemem basladı doguma kadar surdu. Hergunum sancı agrı ıcınde gectı, hastanelerde yattım,cok kotuydu. Oglum da bulantım oldu pek bısey yıyemezdım, daha hafıftım bobrek agrım da olmadı cok sukur. Cok rahat gectı kızıma gore 
tarafından
Hmm anladım

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,303 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sevdoş (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,230 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.

Kategoriler

1,475,707 soru

24,158,738 cevap

335,252 kullanıcı