0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (19,148 puan) tarafından
Yine ben ve yine tuvalet eğitimi. Belki fark edenler vardır aranızdan kaç gündür girmiyorum buraya göz atıp çıkıyordum. Kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama hiç alışacak gibi değil. 27 aylik oldu. Bezlemiyorum sürekli tuvalete götürüyorum ama yok yapmıyor. Tuvaletten çıktıktan 5 10 dakika sonra altına yapıyor. Tutuyor kendini sanırım. Ben ne yapacam bu kızla ya. Nasıl alıştiracam yaa 1 haftadır peşinden koşuyorum ama daha hiç tuvalete çişini yapmadı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bak ben naptım önce asla tuvaletten bahsetmedim bezini açtım altına yaptı sürekli üç beş gün her seferinde bak çiş yapmışsın bak tuvalet yapmışsın dedim tuvalette çıkardım son a. Kendi ustunr yapınca anne çiş demeye başladı çiş deyince ben tuvalete götürdüm korktu ve ağladı yalmadi lazimlik aldim bir saat oyalarım çişini yaptı iki kez öyle denk getirdim aaa çiş yapmışsın aferin dedim uc gün lazimlikla oturttum ben dedim hadi otur çişini yap o yaptı üçüncü gün sormadım.hci diyecek mi diye baktım anne çiş dedi hemen tuvalete götürdüm yaptı . Bazen kaçırıyor öğrenli iki hafta oldu direk tuvalete götürme çocuk çiş kaka ne onu anlamali
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Aynı 2 gündür altına yapıyor daha hiç lazımlığına yapmadı

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 579 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 106 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ummmeryem27 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 649 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,148 soru

24,410,839 cevap

350,917 kullanıcı

...