kizlar benm esimin annesi o cok kucukken vefat etmis babasiyla gorusmuyoruz zaten bitane baba bir erkek kardesi var. ben kaynanam olsun istiyordum ama nasipteyokmus burdaki kaynana orneklerini okuyunca belkide olmamasinda bi hayir varmis diyorum. Sizler ne dersiniz iyikide yokmuymus? :) )
((Maksat Muhabbet))
İyikide yokmus bacım ama belkide melek gibi biriydi bunu da dusunmek lazm Allah nurlar icinde yatrsn i sallah
Öyle düşünme canım bazıları insanın ikinci annesi gibi oluyor benimki malasef cadı ama belki iyi olurdu sen bol bol dua oku Kur an oku kaynana
yoo oyle dusunme kaynanadan kaynanaya degisir. benim kaynanami ben saygi acisindan annemden farksiz gorurum. ama sevgi acisjndan tabi kide annem baskadir. ama bu omu sevmedigim anlamina gelmiyor. cok iyi bi insandir kizim kizim der is bile yaptirmaz geljnsin yapacaksin lafini hic duymadim. ha ilk evlendigim isralarda esimi kiskanirdi ufak tefek tartismalatimiz var tabi ki ama bi dusundum benmde oglum olsaydi bende koskanirdim her halde :) Allah basimdan eksik rtmesin olurse cok uzulurum cok aglarim.
Çok yazık ya esiniz görse kahrindan perisan olurdu...
Canm kotu bi nieytle yazmadgin cok bwlli ama sanki biraz agr olms... nesela herkz bir degil.benm kaynanam kaynana lafna kizar bn zahidenn annesiyim der hep.. kiyaslama blkide cok iyi biriydi...
Belki de olsa çok iyi bir kayinvaliden olckakti. Bn burda bazen öyle şeyler okuyorm ki kaynansiyla çok güzel anlaşıyorlar seviyorum falan diyorlar. Keşke bnde sevsem bnde anlaşsam . Cnku kocamın annesi onu doğurmuş bana nasıl olmuş. Şuan sadece kocamın Hatri var diye gidip gelirim. Cnku eşim yanımda oldu annesi çok ama çok kötü davrandı bana belki okumuşsundur. Bnm yerimde başkası olsa asla asla gitmezdi. Öyle düşünme.
Keşke bnm kaynanm da iyi olsa bni kızı yerine koysa cnku kızı yok. Bn onla derdimi paylaştım gitti derdimle alay etti. Cok yerden vurdu beni. Ama kaynanam tam tersi biri olsaydi eğer bn onu el.ustunde tutardm. Ama malesef öyle bir kaynanam yokkk.
Canim benim burda yazılanların çoğu dedikodu malzemesi kaynanalar dünyayı da önlerine derse yine memnun olmaz bu gelinler :)
Benimde yok kaynanam ama.kayinpederim 10 kaynanaya bedel bende gorusmuyorm bosver kahrini cekcene keske olsaymis ama olsada seni el ustnde tutani cok nadir olurdu
keske olsaymista esin kucuk yazta aannesiz kalmasaymis
Benim kayınvalidem çok iyi allaha şükürler olsun doğuma geldi kadın camlarıma kadar sildi bugün gitti hatta annem gelecek diye üzüldüm gitmesine sohbeti muhabbeti de iyidir etliye sütlüye karışmaz sağolsun belki de çok iyi biriydi senin kayınvaliden de öyle düşünme anne sonuçta ben anne olduktan sonra daha iyi anladım kıymetlerini
Vallahi benim kaynanam bana hiç 2 ci anne gibi olmadı...
Öyle düşünmemek lazım sonuçta iyi veya kötü eşinizin annesiymis Rabbim nurlar içinde yatırsın ben iyiki kaynanam var diyenlerdenim ne zaman dara düşsek bir sey olsa eli hep üstümüzde benim annem vardan yok ama Allah eşimden ve annesinden razı olsun çok iyiler ben kaynanam ın hakkını ödeyemem
1,490,467 soru
24,358,947 cevap
346,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın