+2 oy
513 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,738 puan) tarafından
Hamilelikten bagimsiz yogun migde yanmasi cekenler lutfen dikkatte alsin . Acligi kesilmeyenler.... Migdelerin helikobakteri pilory olup olmadgini endiskopiyle tespit etsinler . Cunku bu bakteri %100 kanser yapiyor . Kucukken yediginiz bir sebzeden yillarca migdenizde yasabiliyor ölmuyor aside dayanikli ve migdede ulsere sebep oluyor. Ve bir tükürukle bulasabiliyor. Esinizi operken cocugunuzu öperken tukurukle bulasiyor ayni catal ayni bardagi kullanmak bile sıkıntılı babam 20 li yaslarinda migdesinde oldugunu ama tedavi olmadgni doktoruda ondan sebep basladigini soyledi migde kanserinden öldu gecen sene bendede vardi migde yanmasi ve doymak bilmiyordum. Bi bakti. Benndede var bu bakterideg 3 lu kullanilan haplardan kullandim gecti ama bu siralar yeniden var ufaktan yanmalar var bi ara butun ailemi endoskopiye sokucam. Bu tekrarladigina gore esimdede var demektir. Buyuk ihtimal sizlerde dikkat edin. Bir kisi bile bu sekilde bir sey yasiyorsa bu bilginin ulaşmasiyla harekete gecsin ... Ben bu bakteriyi bilmeden once devlette dahiliyeye gidiyordum migdemle beyin arasinda baglanti yok sanki toklik hissetmiyorm surekli migdem kaziniyor demistim .. ozel hastanede yapilan endoskopiyle tespit edildi

9 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Faydalı bi post teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
geçmiş olsun canım çok güzel bi post paylaşmışsın aslında. 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Babana Allah rahmet eylesin. Bende 5 yil evvel cok çektim. Hem gastritim vardi hemde helico bakterim vardi. 1 senelik tedaviyle duzeldim. Surekli dikkat edilmesi gerek. Faydali bir post olmus
(1,738 puan) tarafından
Amin Sagolun
0 oy
tarafından
Aslında check up olmak en mantıklısı
(1,738 puan) tarafından
Check- up kapsamlari farkli cok genis kapsamli olanlarda var butcesi yeten icin tabki check up mantikli
tarafından
Aynen canım
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Annemde ülaer çıktı bende reflü vardı kudret narı  yedik ikimizde çok şükür ne ağrı ne yanma yaşamadık sizde isterseniz deneyin derim iyi geliyor ilaçlardan sıkıldıysanız
(1,738 puan) tarafından
Bu bahsettigim bakteriyi hic bir gida ölduremiyor canim
(5,328 puan) tarafından
Olabilir kuzum  doğrudur
0 oy
tarafından
Insallah ailende yoktur ve umarim sende iyilesirsin insallah cok tesekkurler bilgilendirdigin icin
(1,738 puan) tarafından
İnsallah yoktur .
0 oy
tarafından
Ben bu ara mide ağrısı çekiyorum yanma var ağrı var akşam su ictim. Midem ağırdı bazen yemek yediğimde Bazen egildigimde çok fazla ağrı yapıyor 
(1,738 puan) tarafından
Bu daha cok kemirir gibi yanma agrisi
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Kullandıgın ilacın ismi neydi canım
(1,738 puan) tarafından
Bu hastaligin ilaci recetesiz satilmiyor ve sadece endoskopi yapip tespit edince veriliyor bu ilac oyle migdem agriyo diyince vermiyorlar.
(2,263 puan) tarafından
Midem hep agrır hele gebeliklerimde sanki allah canımı alıyor gibi agrırdı artık dayanamazdım şimdi dogurdum ama hala agrı oluyor ara sıra. Bazen agrısı beynime vuruyor ilaç kullanıyorum 2 gün agrımıyor sonra yine başlıyor acaba bende de varmı diye düşünmedim degil. Yemek konusuna gelirsek nedense yedikce yiyesim geliyor. İlk kez duydum bu dedigini daha önce doktora gittim mide için her seferinde ilaç yazıp gönderdiler
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Ağız kokusu yapiyormuydu nefes böyle hasta gb eşimin midesinde var ülser sürekli midesi yanar doymuyorda
(1,738 puan) tarafından
Ayak kokusuna benzer bi koku oluyor
(2,101 puan) tarafından
Yok ya öyle değil iğrenç bi koku

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 790 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,484 soru

24,184,330 cevap

336,513 kullanıcı

...