Hamilelikten bagimsiz yogun migde yanmasi cekenler lutfen dikkatte alsin . Acligi kesilmeyenler.... Migdelerin helikobakteri pilory olup olmadgini endiskopiyle tespit etsinler . Cunku bu bakteri %100 kanser yapiyor . Kucukken yediginiz bir sebzeden yillarca migdenizde yasabiliyor ölmuyor aside dayanikli ve migdede ulsere sebep oluyor. Ve bir tükürukle bulasabiliyor. Esinizi operken cocugunuzu öperken tukurukle bulasiyor ayni catal ayni bardagi kullanmak bile sıkıntılı babam 20 li yaslarinda migdesinde oldugunu ama tedavi olmadgni doktoruda ondan sebep basladigini soyledi migde kanserinden öldu gecen sene bendede vardi migde yanmasi ve doymak bilmiyordum. Bi bakti. Benndede var bu bakterideg 3 lu kullanilan haplardan kullandim gecti ama bu siralar yeniden var ufaktan yanmalar var bi ara butun ailemi endoskopiye sokucam. Bu tekrarladigina gore esimdede var demektir. Buyuk ihtimal sizlerde dikkat edin. Bir kisi bile bu sekilde bir sey yasiyorsa bu bilginin ulaşmasiyla harekete gecsin ... Ben bu bakteriyi bilmeden once devlette dahiliyeye gidiyordum migdemle beyin arasinda baglanti yok sanki toklik hissetmiyorm surekli migdem kaziniyor demistim .. ozel hastanede yapilan endoskopiyle tespit edildi