0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar birinin postunu okudum benim de aklıma geldi.

Ben hastanede vs kalırken mika şeylerden yiyemiyorum ya da metal kaşık.Hastane koltukları,tuvaletleri söylemiyorum bile cok zorlanıyorum.İlla plastik olacak cünkü başkalarının daha önce yedigini düşününce içim almıyor.
Başkalarının evinde çamaşırlarımı falan yıkatamıyorum saçma gelecek ama aynı makineyi onlar da kullanıyor cisli vs bi şey attılarsa sanki makinede kalıntı kalır da benim kıyafetlerime bulaşır diye.
Başkasının evinde de kaşıklardan zor yiyorum.Yastıklarda zor yatıyorum birinin teri sinmişse diye.
Dışardan eve gelince o kıyafetlerle koltuğa oturunca kafam atıyor dışarlarda oturduğumuz yerlerden dolayı.
Yani öyle cok titiz değilim evim topludur 2 güne bir süpürürüm ama temizlik diye kendimi yormam.Ama böyle düşüncelerim cok var temizlik hastalığına gidiyor mu sizce?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya  su pandemi surecinde hepimizde vardır bence
(102 puan) tarafından
Virüsten değil ama igrenmekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Az önce buna benzer başka bir postu okudum o arkadaşınki gerçekten hastalık. Seninki hastalık değilde takıntılı bir durum olabilir canım. Benimde var takıntılarım var. Mesela asla başkasının kıyafetini giyemem kendi kıyafetiminde giyilmesini istemem. Misafir geldi diyelim pijama istedi veririm ama sonra yıkasamda asla o pijamayı bir daha giyemem. Herkesin yaptığı yemeği yiyemem.  Evden çıkarken on defa tüpü kapattım mı ışıkları kapattım mı diye bakarım.
(102 puan) tarafından
Evet canım ilerler diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Kaynanam da var bu rahatsızlık aşırı titiz değil ama böyle takintilari var hastalık olup olmadığıni bilmem ama takıntı yapmış olabilirsin canm
(102 puan) tarafından
Olabilir canım Belki de
0 oy
tarafından
Senin anlattıklarım normal.bunu herkes yapıyordur
(102 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Hastalık değildir ama bunun bir tık üstü hastalığa gidiyordur bence . 
(102 puan) tarafından
Bencede canım
0 oy
(848 puan) tarafından
Bu kadarı normal değil, profesyonel bir yardım almalısınız. 
(102 puan) tarafından
Öyle mi :(

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,468,674 soru

24,062,122 cevap

330,171 kullanıcı

...