+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar aranızda bilinçaltı şifalandırması yaptıran var mı? Ben yaptıracağım ama kabuslar görülüyormuş korktum açıkçası. Daha önce yaptıran varsa neler yaşadığını yazabilir mi?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O neydi giiii :Dhic duymadim
tarafından
Baş edemediğimiz yönlerimizden kurtulmak için bi yöntemmiş canım mesela öfke patlaması gibi, depresyon gibi.. bi denemek istedim inşallah faydası olur. Ama musallat olurlar diye de korkuyorum.
tarafından
Kız detaylı araştırmadan yapma :D
-Reklam-
+1 oy
(1,780 puan) tarafından
Gerçekten faydası oluyor mu? Öfke patlaması çok yaşıyorum ve bıktım artık bazen çok kırıcı oluyorum. Faydssı olacsğını bilsek yaptırırdık
tarafından
Sanırım burda yaptıran yok ama güvendiğim biri faydalı olduğunu söyleyince yaptırmaya karar verdim inşallah memnun kalırsam size yazarım
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Arkadasim yaptirdi cok faydasini gordu
(6,074 puan) tarafından
Nasil yaptirdi
(4,148 puan) tarafından
Seanslar oluyormuss bir defa toplu seansa katilmiss adam instagram hesabndan bi kac defa tanitim icin toplu olarak yaomis kndinde ise yaradığını  söyledi  esi icinde randevu alacakti
0 oy
tarafından
Canım bişey sirucam bu othello sendromu na yani kıskançlık hastalığına da iyi geliyor mi ? Eşim tedavi görüyor bu yüzden iki yıldır ama sonuç alamıyoruz 
tarafından
Cokmu kıskanç ornek bakalim benimkide kiskanc
tarafından
4 yıldır tek markete bakkala slmaz oğlumun elinden tutup bir kere bile bahçeye indiremedim her yerde yanımda her yere götürür gezdirir ama dibimden ayrılmaz restorant kapattı doğum günüm için garson yüzüme bakıp ne istersiniz dedi diye o gece karakolda bitti polisler ifademi almak isteyince kriz geçirdi karım eve gidecek onu eve bırakmadan karakola gelmicez diye kuaförde bile kapıda bekler kayınvalidem de tek kalmama izin vermez evimin gunesliklerini açmaya başlayalı daha 2 sene oldu çok çektim hala daha çekiyorum. Tedavi oluyor ilaç kullanıyor eve gelen kendi akraba kadınlardan bile kıskanıyor artık bende tedavilik duruma geldim. Herşeyi maddiyatla telafi etmeye çalışıyor ama bende psikoloji namına birşey kalmadı
tarafından
Anladim canim duzelir insallah kiskanclik cekilmiyor normal duzeyde olmasi lazim benimkide yolda giderken saga sola bakma derdi daha birsuru sey.ama sevgisinide belli etmez anca kiskanir.
tarafından
Her şeye iyi geliyomuş canım ama güvenilir kişiler olması gerekiyor.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 292 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,989 soru

24,092,814 cevap

331,860 kullanıcı

...