0 oy
530 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Ve bebeğimi emziriyorum 13 aylık sürekli peşimde kucaktan inmiyor benim negatif eşimin poziitf cikti dün  şuan ayrı odada kalıyor perişan olduk 5 yaşında oğlum var napicagaimi şaşırmış durumdayım haberi şimdi aldım uyuyamiyorum ağlamaktan lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin daha önce geçiren var mi bu belayi

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin Şafi ismiyle şifa versin inşallah 
(16 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemize
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sifa versin.  4 yasinda gorumcemin kizi annesiyle karantina da kaldi hafif soguk algınlığı gibi atlattı. Bolca probiotik almaya çalışın  ev sirkesi bulmaya çalışın korktuğunuzla imtihan etmesin Allahim
(16 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağolun okadar çaresiz hissediyorum ki :(
tarafından
Bolca dua edin . Çaresizlik anında en makbulu Allah a sığınmak ve çocuklarımız bizden kat kat daha güçlü unutmayın.daha yeni anne sutu aldı onlar hatta kızınız daha emiyodur.  En büyük kalkan
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun cancağızim ♥️ Allah'ın izniyle birşey olmadan geçip gidecek bu hastalıkta o kuuzmdan sen duanı eksik etme annesi

(16 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağolun
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Bi tanidigimizn da bebegin de çıkmıştı. Doktor bol bol emzircen ilac veremeyz kucuck cocuga demisti. Ama baska tanidiklarm var. Onlara test falan yapilmamis bebeklere yapmiyorz demişler 
(16 puan) tarafından
Dün eve gelen filyasyon ekibi de yapamayız dedi bugün iğnesi vardı bebegimin ambulansla çocuk hastanesine gittik orda test yapıldı ben şok oldum rabbim kimsenin çocuğuna vermesin o kadar zormus ki:(
(1,279 puan) tarafından
Allah tez zamanda sifasini verir insallaj
0 oy
(5 puan) tarafından
Canim benim kizim 2 aylikkem corana oldu.Surekli emzirdim.Her gün banyo yaptir.Kiyafetlerini ütüleyip giydir.Emziriken mutlaka masken olsun.Benim kizimin bir kez atesi oldu ama parol vermek için atesini beklemedim.Kizim cok bitkinlestiginde yarim olcek veriyordum.Iyi geliyordu.Atesin yukselmesine firsat vermiyordum ve biz 3 gunde iyilestik.Soguk alginligi gibi atlattik.Hic uzulme annesi cocuklarimiz bizdende güçlü.En kisa zamanda atlatacaktır Allah'ın izniyle.Rabbim Şafii ismiyle acil sifalar versin sizlere ve tüm hastalarimiza.
0 oy
(8,237 puan) tarafından
Dünyanın sonu değil ya canım niye bu kadar yiprattin kendini ha grip olmuş ha kovit çokta bir farkı yok soğuk kanlı ol surda bir hafta sonra hiç bir şey olmamış gibi devam edeceksiniz inşallah üzülme güçlü dur ben olsam yavrumdan ayrı durmam geçecek olan şimdiye kadar zaten yüz kere geçmişti. Geçmiş olsun
0 oy
(5,213 puan) tarafından
canm bendedaha yeni 8günlük bebeğimle korona oldum doktor bolca emzir başka yapılabilecek bişey yok dedi maskeni tak emzir ateşine dikkat et bizimki grip gibi geçti kızımda atlattı şükür allah size de şifa versin inşallah 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Hamile kuzenim ve 2 çocuğu grip gibi atlattilar panik yapma bağışıklığı guclendircek ne varsa tüketin
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Sadece siz değil ki herkes geçiriyor tatlım. Üzme kendini sen bir annesin güçlü ol
0 oy
(53,896 puan) tarafından
gecmis olsun canim Allah sifa versin
0 oy
tarafından
Rabbim yaşatmadın ama aynı durumda olacak olsaydım kaç gün karantinada kalınması gerekiyorsa bebeğimle birlikte karantinada kalırdım hastalığı atlatır ama şuan ondan ayrı durmakla piskolejik olarak yıpranıyor isteyen linçleyebilir belki o çocukta ayrı kalma tramvası yaşanıcak bilemiyoruz . Onun ataabilmesi için size ihtiyacı var :((
(476 puan) tarafından
Arkadaşın 5 yaşında oğluda varmış ama tek kendi olsa neyse
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Korkma kuzum benim 4aylık bebegım gecirdi 2 hafta once. Ayrı odada zor evet haklısın. Benim Baska carwm olmadıgı için. Maske takıp aldım yanıma. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 270 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 312 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
6 cevap 245 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler