0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar kızım 23 aylık bugün babası uykusundan hemen sonra duşa soktu sanırım o yüzden ateşlendi calpol verdim atletle duruyo ama 38 ateşi napim ben hastaneyemi goturuyim alnına sulu bez koyuyorum ama pek fayda etmiyo

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ateş inmiyorsa enfeksiyon vardır büyük ihtimalle doktora gidin. Bi serum alsa kendine gelir inşallah 
(2,123 puan) tarafından
38 çokmu yüksek oluyo canım
tarafından
Yani evet canım 38 yüksek ateş oluyo eğer müdahale olmazsa 40a kadar çıkar Allah korusun. Kızım da öyleydi hiçbir şekilde inmedi hemen gece acile gittik kanında enfeksiyon vardı serum yazdı doktor hemen iyileşti
(2,123 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya off nasıl üzgünüm yasak vary bisey demezler heralde
tarafından
Yok arayın hastaneyi acile gelicez diyin polis bişey demez. Ablam bugün gündüz gitti hastaneye sadece nereye diye sormuşlar hastaneye dmeiş tamam dmeişler. Sen ara söyle bilgileri olsun gerekirse arama kaydından gösterirsin çocuk hasta zaten gözleriyle görürler bişey demezler
(2,123 puan) tarafından
Anladım canım çok saol
-Reklam-
0 oy
(2,980 puan) tarafından
En iyi fitil cnm kesin çözüm eşin eczaneden alsın getirsin evde yoksa geçmiş olsun 
(2,123 puan) tarafından
Anladım saol canım ben bi diyimde alsın
(2,980 puan) tarafından
Paronox fitil cnm biraz önce biri paylaşım yapmış aklıma geldi
(2,123 puan) tarafından
Ilk defa duydum canım ilaçmı o nasıl kullanılıyo normal zamandada aldırıyımda evde bulunsun bari
(2,980 puan) tarafından
Fitil bebeğin poposuna koyuyorsun hemen anında düşürüyor ateşi benim bulunur her zaman evde
(2,123 puan) tarafından
Ha öylemi kabız oldugundaki gibi aynı tamma canım çok saol yarın direk aldırcam eczacıdan öğrenir nasıl kullanılcak kac saatte bir berilcek felam artık
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Geçmezse enfeksiyondur canım doktor antibiyotik verir çok geçmiş olsun
(2,123 puan) tarafından
Saol canım napim gotiriyimi yoksa duşamı soksam uyyo şimdi bilemedim
(2,980 puan) tarafından
Uyurken kontrol et cnm sürekli genelde uyku halinde ateş artıyor
(2,462 puan) tarafından
Uyuyosa elleme canım ama ateşini takip et. Bacaklarının arasına falan ıslak bez koy ama sakın sirkeli su yapma. Düsmezse ateşi götürün. Benim kızım da 2 gün ateşlendi düstü düştü geri çıktı artık düşmeyince götürduk bogaz enfeksiyonu varmış meğer. Antibiyotik ve ateş düşürücüyle 1 gecede ateşi düştü çok şükür
(2,123 puan) tarafından
Bende uyumuyorum canım sürekli ölçüyorum 1 tık daha yükselirse direk goturcem
(2,462 puan) tarafından
Öyle yap canım Rabbim acil şifa versin inşallah
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Paranox fitil ver kuzum bide eğer ateş düşmezse acile götür enfeksiyon olabilir 
(2,123 puan) tarafından
Onu bi arkdaş daha dedi ama ilk defa duydum yarın aldırcam calpol verdim oda pek fayda etmedi şuan 37 buçuk ateşi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 510 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melisa_82 (137 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,571 soru

24,060,494 cevap

330,124 kullanıcı

...