0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar 2 çocuğum acaba anne olmayı ben mi beceremiyorum artik ne dogru ne yanlış diye düşünmekten   yoruldum evlatlarım için ne yapsam doğru olur diye kızım oldu 15 günlük yoğun bakımdaydık çıktık şimdi de sütun yeter mu yetmez mi kafaya  takmaya başladım  cocuk 1 saate  bi emiyo  sütüm yetmez diye korkuyorum . Ki zaten oyle dolu dolu sütüm de yok ne yapayım kurban olayım kendinizde  ise yarayan şeyler   varsa beklerim yani

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hic korkmaaa bol bol su ic ve surekli sutum var sutum iniyor diye dusundun 
tarafından
Göğüslerim sertlesmiyo  bnde sütüm yok diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım oncelikle sakin ol ve olumsuz dusuncelerden uzaklaş tabiki yeter sütun bebegine. yoğun bakımdan çıkmış olmasi senin kötü anne olduğun anlamına gelmez.boyle kafaya takar stres yaparsan kesilir sutun. Bu tarifi yapabilirsin gönül rahatlugiyla

image

tarafından
Öyle  tabi  ama  doğum  birde bebegimin yoğun bakımda kalmasi bnm psikolojik yönden etkiledi
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Stres yapmicaksın en başta. Ayrıca en az 3 litre su içmen lazım. Bol dinlenmen lazım. Kayısı kompostosu da artırıyor. Bir de pompayla sağarsan da artabilir
0 oy
tarafından
Midesi çok küçük zaten canim doyuyordur Allahin izniyle merak etme en çok üzüm ve dereotunun Süt arttirdigini okumuştum bulgur pilavida ise yaramisti bende
tarafından
Saolun
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Süt üretimi beyinde biten bir olay aslına bakarsan. Evet genetik faktörler var ama şunu düşünüp kendini rahatlata bilirsin doğru emzirme teknikleriyle her anne hatta anne olmasa dahi her kadın doğru sağım tekniklerini kullanarak 2 bebeği rahatlıkla doyurabilicek süt üretir. Bunu bildikten sonra kendinden emin bir şekilde bol su bol bol emme en çok sütü arttıran şey. Arz talep meselesi nekadar çok emerse beyne bu çocuk ac daha çok süt üret mesajı gider o yüzden bol bol emzirmelisin..
0 oy
(137 puan) tarafından
Bende yeni dogum yaptım havuc cok iyi geliyor. Ve sütü su yapar 3 litreye yakın su tüket hayırlı olsun bebegin
0 oy
tarafından
Canım sende işe yarar mı bilmiyorum ama benim aşure çok fazla arttırmıştı sütümü 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,940 soru

24,257,252 cevap

341,281 kullanıcı