0 oy
1,445 göst.
Diğer kategorisinde (1,504 puan) tarafından
Ben artık israil malı olmayan ve helal sertifikalı ürünler almaya dikkat ediyorum olabildiğince. Farmasi üyesiyim onun helal sertifikası var bulaşık Makinesi deterjanı kullandınız mı yada ne önerirsiniz

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Fairy platinum kullanıyordum. Düşün bulaşık makinem sadece bununla temiz yıkıyordu.  Mecburi olsan aliyordum. Ama çok pahalı olduğu için busefer almadim pril aldım ve memnun kaldım hem fiyatida daha iyi 

(1,504 puan) tarafından
Ben de şimdiye kadar finish kuantum kullanıyordum ama artık İsrail e ait hiçbirşyi kullanmama kararı aldım.
tarafından
Finishte hiç güzel yıkamiyor onuda kullandım.
Canım ozaman biminkini al garanti
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Prilnden çok memnunum.ama kimin bilmiyorum
(1,504 puan) tarafından
Oda İsrail malı diye biliyorum
(9,232 puan) tarafından
Baktım şimdi almanmis
0 oy
tarafından
Valla kullanmadim ama fsrmasinin urunleri cok iyi bence oda iyidr ya denemo lazim canm bend israiln hicbir urununu killanmiyacagm evdekiler bitskn asla almayacagim
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Pril türk malı sanırım 
0 oy
(132 puan) tarafından
Ben fairy kullaniyorum, nereye ait bilmiyorum ama memnunum fairyden
(1,504 puan) tarafından
Ben de şimdiye kadar finish kuantum kullanıyordum ama artık İsrail e ait hiçbirşyi kullanmama kararı aldım.
(132 puan) tarafından
Fairy de mi israil in?
0 oy
tarafından
Fairy kullanıyorum onun dışındakiler temiz yıkamıyor
(1,504 puan) tarafından
0 oy
tarafından
fairy kullanıyorum ama nere üretiyor bilemiyorum memnunum 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Annem kullaniyor farmasiyi memnun. Ben de Green clean tablet kullanıyorum yüksek ısıda kullanınca beni tatmin etti temizliği. Onda helal ve bitkisel
(1,504 puan) tarafından
Helal sertifikası var mı onda green clean
(3,158 puan) tarafından
Var evet
(1,504 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Finish quantum kullanıyorum ben çok memnunun
(1,504 puan) tarafından
0 oy
(198 puan) tarafından
Fınısh kuantum kullanıyorum 
(1,504 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Bimden alıyorum  nerenin bilmem kuzum
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yıllardır ffinih quantum kullanıyordum çok memnundum da ama öğrendim ki o da malesef israilinmiş.. Kayınvalidem de fairy kullanıyordu pahalandı diye biminkini almış memnun kalmış halbuki öyle herşeyi beğenen bi kayo validem yok iyisini almaya özen gösterir. Banada söyledi bende geçenlerde deniyim bi diye aldım banada fena gelmedi açıkcası. Önyargımı kırsı diyebilirim. Bi deneyebilirsin bence sende. Ben çizer filan diye korkuyorsum öyle bir sorun da olmadı.. Biminki tüek malı mı israil mi bilmiyorum ama canım ya
(1,504 puan) tarafından
BİM'in makine parlatıcısı çok iyi onu biliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 248 göst.
20 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 728 göst.
0 oy
18 cevap 603 göst.
18 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 489 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,920 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,946 cevap

330,419 kullanıcı

...