0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev üstünde oturup kocanizla nasıl zaman geçiriyorsunuz?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Derken? ??????
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Bizim burda ev üstüne ev olmaz derler.. ben duramam kesin öyle.  Duranlara da Rabbim yardım etsin 
0 oy
(7,237 puan) tarafından
Eğer bir oturmaktan bahsediyorsan yatak odası ve kimse olmadığı zaman vakit geçiriyoruz ve kesinlikle özel durumlar hariç kimseye tavsiye etmiyorum kaynana kayınpederle sorunum yok şükür ama kocamla kocam mi arkadaşım mi çok belli olmuyo :/
(7,237 puan) tarafından
Güzel Deha aynen öyle canım kimseyle bir sorun şükür ama kocamla kızımla rahatça vakit geçirememek istediğimi istediğim zaman yapamamak zor valla benim bu saatten sonra ayrılmam imkansız gibi senin imkanın varsa ayrıl
tarafından
Bglm_ftma vala canım benimde şuan ayrılmam mümkün değil yani bigün ayrılacam ama çook ilerde olabilir o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum yani köyde olduğumuz için zor çünkü ev yaptırmalıyız bi ev için çok para lazım
(7,237 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun o zaman canım ne diyim benimde yaşları ileri olduğu için ayrılamıyorum eşim evin tek oğlu Rabbim bir oturanlara hayırlı evler nasip etsin inşallah
tarafından
Ben ayrılsam başka iki erkek daha var evde canım kaynanamda çok genç zaten ama ev yaptıramadığımız için ayrılamıyoruz. Napalım ALLAH yardımcımız olsun ilkinden aynı evde yaşamayı kabul etmemeliydik
(7,237 puan) tarafından
Aynen öyle canım başta kabul etmeseydik mecbur birşeyler olurdu
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Allah korusun bayramda kaynanamgilde kaldık eve gelince evimizin kıymetini anladık rahatça otur eşinle sarıl öp orada arkadaş gibi oluyorsun 
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Biz genelde odamızda takılıyoruz 
0 oy
(658 puan) tarafından
Gecirmiyoruz
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Birlik otrmuyorz ama gurbetteyiz bi hafta falan kaldigimizda hic ozel hayat zaman gecrmek gibi bisey olmuyo kuzm kocammi siradan birimi velli olmuyo
0 oy
(387 puan) tarafından
Ev üstüne oturmayı bırak kayınvalidemle gidip bir gün kaldığımda bile sanki onlara evlatlık gitmişim gibi hissediyorum valla :D ablam aynı durumdaydı her kapıdan biri çıkardı korkunç! Tuvalette sıra vardı ya banyo desen apayrı bir olaydı 
0 oy
(163,302 puan) tarafından
Valla birlikken geciremiyon zaman anca uyku vakti 
0 oy
tarafından
9 ay kaldım eşimi görmedim ben evi ayırınca eşimle bir birinizi gördük tanıdık ben odaya girene kadar adam uyuyordu ben odaya gece 12 de gidiyordun eşim de ise gitmek için 4 de kalkardı beni bekleyemezdi uykusuz olduğu için maalesef ama çok şükür evim ayrı 
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Canım sorunu tam anlayamadım ben.  Yeme içme ayrı mı

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 773 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,097 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selen acu (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 540 göst.