0 oy
305 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,462 puan) tarafından
Kızlar bezi çıkardık bugün öglenden beri 2 kere çişini yaptı. Ikisini de altina yaptı. Her seferinde anlatıyorum kızmıyorum ama bu saat oldu daha lazımlığa yapmadı çisini. Uzun süre oturuyor oyalanıyor ama yapmıyor. Nasıl yaptırabilirim?

11 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kukulinin tuvalet sarksii var videolu lazimliga oturduğunda onu açıp izleyip anlatabilirsiniz.
(2,462 puan) tarafından
Şuan görümcemin kızıyla tuvalete girdi o klozette kızim lazımlıkta inşallah yapar :)
(6,048 puan) tarafından
Sürekli görürse yapar canım çocuklar hemen örnek alıyorlar.
(2,462 puan) tarafından
Inşallah canım bugünü atlattık çok şükür. 11de uyudu gece kaldırsam mı kaaldırmasam mı diye düşünüyorum. Kaldırsam yapar mı acaba yoksa ağlar mı :/
(6,048 puan) tarafından
Bence önce gündüz alışsın ama gece o uyuduktan sonra bezini tak sabahta uyanmadan bezini çıkar. Ki bezsiz uyuduğunu düşünsün. Önce gündüzü öğrensin sonra geceyi.
(2,462 puan) tarafından
Öyle yapayım canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylik canim benimmi 23 aylikti 4 gün denedim altina yaptı ilk günler hep sonra tuttu tuvaletini kötü oldu aglama krizlerine girdi bende vazgeçtim bezi taktım yine 24 ayligiz suan yaz sonunda tekrar denicem benim oglum suanda hazir değilmiş zorlamak istemiyorum 
(2,462 puan) tarafından
Şuan 23 aylık canım 21 aylıkken denemiştim aynı krizlere girmişti. Bugün hiç stres olmadı biraz da kendisi istedi diyebilirim. Çok rahatsız oluyor bezinden
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Ho ho hele bismillah kız biraz sabır ilk günden şikayet edion:) benim kız 26 aylk biraydır uğraşıom klozet kapağı aldm götruom yapmıo hep altına yapıo bnde sabretmye çalışıom benimki bide henuz konuşmuo anne dışında hiç bi kelime konşmuo Allah yardımcımız olsun inş
(2,462 puan) tarafından
Benimki her şeyi söylüyor canım konuşuyor mecbur sabretcem :)
0 oy
(54,192 puan) tarafından
sabret canin bir iki gun alisma suresi oluyo. ben geçen sene denemiştim bütün gun yapmamıştı uyuyunca yapmıştı ☺️
(2,462 puan) tarafından
Uyurken de yapmıyor canım tutuyor çok şükür. Ama uyanıkken de tutuyor artık bekleyip görcez :)
(54,192 puan) tarafından
buyuyunce daha zor simdi bende arada gel oturalim klozete diyorum hayir istemiyorum diyo napcaz bakalim
(2,462 puan) tarafından
Evet ablam da yeğenime 3 yaşında öğretti çok zorlandı çok kabız oldu inşallah biz çabuk atlatırız
(54,192 puan) tarafından
insallah canim
0 oy
(12,524 puan) tarafından

24 aylık olan seninki miydi canım :)

Yapacak canım mutlaka bekle aynı sekilde devam et :) Allah kolaylık versin ❤️

(2,462 puan) tarafından
23 aylık canım inşallah sağol :)
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Tam olarak düzene girmesi 1 ayı buldu diyebilirim, sabır yani kilit nokta :)

(2,462 puan) tarafından
Öyle galiba canım sağol :)
0 oy
(91 puan) tarafından
Bizimki lazımlığa oturmamıştı bile küçük terlik alıp normal tuvalete sokuyoduk bende çömeliyodum o da suyla oynarken öyle yapmaya başlamıştı :)
(2,462 puan) tarafından
Ben de öyle denicem en sonunda demin lazımlıktan kalkıp yaptı çişini lazimliga yapmaya korkuyo galiba :)
(91 puan) tarafından
Aynen olabilir kızım korkuyodu lazımlıktan Allah kolaylık versin size :)
(2,462 puan) tarafından
Amin canım sağol :)
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Acele etme anca ben alistrmadan once lazimpigi odaya koymustum hic kullanmadan oyncak gibi kiyaftkeriyle falan otrnustu bide laligin kaliteside on3mli bazilari pooisunu acitiyo bn ikinci lazmligi almistm o yuzden 
(2,462 puan) tarafından
Canım iki çeşit lazımlığı var aylardır oynuyor lazımlığıyla. Erken almıştık zaten oturuyor onda sıkıntı yok ama otururken yapmıyor kalkınca yapıyor
(2,718 puan) tarafından
Kac aylikki
(2,462 puan) tarafından
23 aylık canım
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Bizde bugun 3.gunumuz canim hep altina yapıyor. Yaptıktan sonra cis diyor:) hatta yapip lazimliga oturuyor. Biraz sabredersek olacak insaAllah. Sen daha ilk gunmus canim bekle biraz alisir insaAllah.
(2,462 puan) tarafından
Aynen ya yaptıktan sonra anne çiş diyor bacaklari ayırıp geliyor yanıma :) inşallah
(7,483 puan) tarafından
Lazimlikta okadar oturuyor yapmiyor kalkınca  5 dk gecmeden yapiyor bizim cadi:D
(2,462 puan) tarafından
Aynısı kız valla :))))
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kaç aylık canım belki henüz hazır değildir
(2,462 puan) tarafından
23 aylık canım kendisi istedi bezini çıkarmayı. Konuşuyor da. Bezle dururken bezini çekiştirip acıyo diye ağlıyo
(12,271 puan) tarafından
Himmm anladım canım bizde 22 aylık olucaz başlasam mi diye düşünüyorum ama bizimki  konuşmuyor
(2,462 puan) tarafından
Yok canım her şeyi söylüyor cümle kuruyor. Kakasını yapmadan da söylüyor ben de başliyim dedim 4 aylık da hamileyim daha vaktimiz var :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 775 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.