0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
hamileymiş kızlar 3 3 buçuk aylık 4 aydır böyle enfeksiyon var idrar yaparken çok aranıyor ağrıyor kaç kere ilaç kullandım ama bana misin demiyor sık sık iç çamaşır degistrrm ütlüyorum ama yine geçmiyor napcam ya

4 Cevaplar

+1 oy
(9,233 puan) tarafından
Bende senin gibiyim bir buçuk aydır çekiyorum ilaçlarda fayda etmiyor su içmeye dewam ediyorum biraz önce belden altımı yıkadım sıcak su ile sıcak beni rahatlatıyor. Sirkeli pamukla siliyorum.ic çamaşırını temiz tutuyorum bazen limonlu su içiyorum.kestane baliniyi dediler onu aldım yiyorum on beş gün sonra kontrolüm var bakalım ozmana kadar lökosit 26 dan kaça dusecek
(2,033 puan) tarafından
valla şaşırdım kaldım ya
(9,233 puan) tarafından
Cildircam wc ye gitmekten sancidan hep derdim peşpeşe çocuk yapcam yaşım var inan hamilelik sıkıntısı falan umrumda değil her hamile enfeksiyon yaşıyormuş bunu birdaha yasamamamk için ikinciyi sildim aklimdan
(2,033 puan) tarafından
kız benim üçüncüye hamileyim sadece bunda boyle ama hiç mi geçmez ya
-Reklam-
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benimde 3 kere olmuştu azosilin diye bi ilaç verdi doktor çok iyi geldi içindeki bütün enfeksiyonu pisliği çıkarıyo idrarla. İdrar kıpkırmızı kan gibi geliyo ilacı içtikçe sınra inanılmaz rahatlıyorsun doktora bi sor istersen
(2,033 puan) tarafından
ay tamam canım bana te ullanimlik veryo gecmiyor
(25,181 puan) tarafından
Tek kullanımlık bende anlık işe yaramıştı sonra yine oldu. Bu bildiğin hap 10 gün falan kullandım geçti canım
(2,033 puan) tarafından
pazartesi hemen sağlık ocağın koşup soyleyim
(25,181 puan) tarafından
Bana kadın dogum doktorum vermişti canım galiba antibiyotikti
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Hamileliğim bitmeden enfeksiyonum bitmedi   4 litre su içiyodum nerdeyse. ne antibiyotikler fitiller aldım ama hiçbir faydası olmadı. Doğum yaptıktan sonra geçti. Ama belki sizin geçer genelleme yapmayayım
(2,033 puan) tarafından
benimde başından beri öyle birgün mu geçmez ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
2 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,523 soru

24,184,739 cevap

336,542 kullanıcı

...