0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
Haziran 20 yaş üstü herkes aşısını olup bitirecek diyolar siz yaptirirmisiniz 

Benim yaptirasim yok güvenmiyorum 

20 Cevaplar

+7 oy
(25,181 puan) tarafından

Milyonlarca kişi aşı oldu, koskoca devlet erkanları oldu, hastalanınca koştugumuz sağlıkçılarımız oldu, sayamadıgımız kadar vasıfta insanlar aşı oldu, güvenim tam. Kulaktan dolma bilgilere sağırım. Haziran gelsin bir an önce olucam inşallah. 22 yaşındasın genceciksin kardeşim biraz daha araştır derim, kulaktan dolma laflara kulagını tıka (bu benim fikrim benim kararım benim görüşüm aşı karşıtları atlamasın:) 

(339 puan) tarafından
Gözümle gördüğüm bisi yok canım etrafimda kimse yaptırmıyor sonuçta hadi bisi olursa bünye den bünye ye fark var sonuçta
(25,181 puan) tarafından
Etrafında kimse yaptırmıyor diye mi aşı olmak istemiyorsun. Bunca yaptıran insan insan değil mi ki:) illa akraba mı olması lazım. Demekki etrafındakilerde yeterince bilinçli değil malesef. Senin kararın tabi ister ol ister olma ama bahanen ilginç:)
(25,181 puan) tarafından
Aynem aylintoş sende ölmediysen ne diyim daha :D
(25,181 puan) tarafından
Haa dene bakalım kız o saçmalığı da çürütelim sayende post açarsın burayada:D
(25,181 puan) tarafından
Puhahahah yaa Allah seni yaa çatlaakkk:D
-Reklam-
+2 oy
tarafından
HAHAHAHA valla alemsiniz bi aşi kapınıza gelsin görecem kim yapıyor kim yapmiyor :) 
tarafından
Allah aşkına insanlar ölüyor körmü bunlar ya ben hafif atlata bilirim hatta hafif atlattım ben bilmesem gidip başka aileye bulaştirip o aileden birinin ölümüne sebep oluyorum bunlar hepsi kul hakkı aşi olmayanlar bir zahmet kovid bitene kadar evlerinde tıkalı kalsınlar.
tarafından
Aylincim bak ben seni iyi biri diye bilirim ve oylede hilemk isterm o yorumu ben yazdim ve kulamtan dolma bilgler degil gozle girdumuz seyler sana zarari dokunmayabilir baskasinin bunyesi kaldırmıyor olabilir yalan mi soyledigmi düşünüyorsun asla yalan soylemem allah soyletmesjnde asi kapima gelsede olmauacagim ben dönek insan degilim asi olmadim diyede korina bulastracakta degilim asi olanlarda kirina oluyir ve bulastriyir kimsenin kafasini karıştırmayın hastne çalışanı ckk arkadasm var hepsi oldu ama pismanlar zorla yaptırmışlar onlrada saglikci olduklari icin genelde genclerde bi etkı gostermiyir ve simdilik göstermiyor sonrasini allah bilir ben arastrak konusuyirum kulantan dolma bilgiler degil dr bekir tok takip et adam beler söylüyor osa onumamis mi bütün doktorlari sustuyolar benm amcm.seni korkutmak degildi sana olan gercek bi olayi anlattim sen öyle anladysan anladigin gbi bil beb gene soylucem herkese diyecem asla dogrudan şaşmayacam...
tarafından
Böyle olaylar olup hala susuyorlar sa ozmn yazıklar olsun değilmi doktor tehdid ediliyor diyosun Hangi çağda yaşıyoruz canım biri sustu ya diğerleri kanıtsal bir belgesi olmuş olsa idi zaten ülke bunu içeriye sokmadı. Hem insanları özgür hür iradesine birakmak gerekiyor belge kanıt olmadan insanları korkutmak çok manasız
tarafından
Bende bi vodeo var keske size buraya atabilsetm ve cumhuriyet bassavcisi söylüyor bunlari buraya video nasil atiliyir bilmiyorum inanin ailesi sikayetci oldu ama bu tur seyleri haberlere vurmiyolar yasak insanlar korkuyormuş ondan haberlerde cikmaz evet doktorlarin cogu dogruyu konuşmuyor her doktir bir degil buru asi okjn diyir biri olmayon diyir ben etrafimdaki kayipardan dolayı korkuyorum kimseyode korkutmak niyetinde degilim bildiğim bisey vardi soyledim siz post actinz vuryumi diye fikir almak istednz vende fikrimi söyledim dedigin gbi kalp krizinden olenlerde var ama asi yuzunden olmek korkunc bsey kadin sapasaglamdi asidan sonra tekrar korona oldu 2 gunde öldü birden beyin kanamasi geçirdi ben korkmuyim de kim korksun
+1 oy
(5,268 puan) tarafından
Ya ben bu aşıya güvenmiyorum lafları çok komik geliyor yurt dısindan gelen birçok şeyi seve seve kullanıyorlar ama aşıya güvenmiyorlar yapmayın Allah asķina ya 
0 oy
(2,765 puan) tarafından
InsAllah benim dogum olmadan bana sira gelir cunki bebekde antikorlu doguyor bide 3 18 yas arasinada ilas geldi korona ilaci ben yaptiricam
(339 puan) tarafından
Hmm anladım canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına bende 22 yaşındayım ama hiç yaptırma niyetinde diilim güvenin yok
(2,765 puan) tarafından
Bende 20yim canimben yaptirma taraftariyim ya
(339 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum ya korkuyorum ben bilemedim
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Bende olmicam Türk aşısını bekliyorum
(339 puan) tarafından
Aynen benimde olasın yok
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Şöyle düşünün örnek veriyorum en örnek verilmeyecek ulke ama neyse israil küçük büyük herkesi aşıladı ve artık maskesiz ve rahat geziyorlar.turkiyede tüm ülkeyi aşılamak 3-4 seneyi rahat bulacak bu gidişle normal şartlarda şuan ülkenin %60-70asilanmasi gerekiyordu ve biz çok geriden sayıyoruz 
(25,181 puan) tarafından
Benmi kurtarıcam ülkeyi diye düşünürse herkes vay halimize. Korona riskin olmadıgını ölümcül sonuçlar doğmayacağını nerden biliyorsun. Gencecik insanlar öldü, daha 25 inde 30 unda gencecik anneler. Hatırlatmak isterim. Korona olanlar zaten 6 ay aşı olmuyor, bilgilerini tazele yeniden düşün ondan sonra ister ol ister olma canım:) annem babam kayınvaldem kayınpederim halam daha sayamadıgım sülalem aşı oldu, sende haklısın dünya ikiye bölündü aşı konusunda ama keşke gerçekten bilgileri olsa. Biz aşımızı olup rahat rahat gezerken malesef sizler hala içeri tıkılı kalıcaksınız bu gidişle. Allah korktugumuza uğratmasın.
(7,436 puan) tarafından
Sakamisiz ya gerçekten şu cevabiniza kahkaha attım ben mi kurtaracagim ne demek ya sağlıkçılar in hepsi asi oldu bende dahil ölmedik ayaktayız şükür annem babam ablam görümcem kayınvalidem oldu ayakta çok şükür sapasağlam korona riski olanlar diye de birşey yok herkes risk altında hastalığı olan kolay atlatabiliyor hiç birşeyi yokken covid oldu diye de pat diye ölen ler var herkes sizin gibi ben mi kurtaracagim diye bencilce düşünürse zaten kursura bakmayın da bu illet bitmez ve böyle düşüncelere de asi yapılmadı diye kisitlamalarda gelecek geliyorsa zaten kendi isteği ile asi olmayana şuan kısıtlamalı saatlerde dışarı çıkıyor belki bilgniz vardır bunlar ilerde sizin düşüncedeki insanlar içinde geçerli olacak bunu kabulleniyirsaniz  yaptırmamak sizin karariniz o zaman da ben diyeceğim ki oh be rahatmis gezmek
(7,436 puan) tarafından
Selincim insanlar bu dünyayı garantilemiş galiba o yüzden kendine birşey olmayacağına garanti gözüyle bakıyor
(25,181 puan) tarafından
Bana bulaşmayan korona bin yıl yaşasın hesabı. :)
(7,436 puan) tarafından
O iş biraz zor :-)
0 oy
tarafından
Neden yaptracakmisim cin aşısını icerigi belli olmayan ve heleki yakinlarimi o asi yüzünden kaybettiysem asla yaptrmam kadin asi uaptktan 1 gun sonra beyin kanamasi gecirip öldu soktayz anneme de yaotrmadim ailemdeki hic kimseye izin vermiyorum 
(848 puan) tarafından
Ben aşı olmayı bekleyenlerdenim. Herkes kendince en doğrusunu yapıyor. En az hasarla atlatmaya çalışıyor süreci herkes istiyor kendini ve sevdiklerini korumayı. Yaptıranlara ***** muamelesi yapıyorsunuz ya oturduğunuz yerden onun bunun lafıyla, işte o hoş olmuyor. Senin doğrun sana, yaptırmıyorsun diye kimse sana neden diye sormuyor ama siz neden yaptıracakmışım herkes gözünü açtı diyorsunuz. Her neyse umarım başka kaybınız olmaz.
tarafından
Kayoplarim aşıdan sonra cogaldi sana yapma diyen yok yap istersen 100 tane yap ben bildiğimi soyluyorum ve devam edeceğim
(848 puan) tarafından
Bu ne şiddet bu ne celal hanımefendi :) sakin olun lütfen bacağınıza yapışan yok aşı olun diye :) 100 taneye gerek yok, 2 tanesi yeterli oluyor.
tarafından
Arkadasim ne laflari nerden anlıyorsun siddet celal derken gülüyorum size :D
(8,315 puan) tarafından
Benimde iki yakınımın annennesi aşıdan hemen sonra korona olup vefat etti . Aşı olmayanlarda ölüyor diye bir savunma olabilir mi ya :)
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Tabikide hayır ne olduğu belirsiz geçirdik ztn biz vücut bağışıklık üretti yani ilaç bile kullardan atlattık çok sukur
(195 puan) tarafından
Canim neyine guvenmiyorsun bilmiyorum ama asi olmak hasta olmaktan çok daha iyi emin ol. Ablam korona oldu annem temasliydi annem asılı olduğu için grip gibi atlattı çok şükür .Su an yapılsa ki ben aşırı iğneden korkarim çocukluğumdan kalan bı fobi olmasına rağmen yine de yaparım.Bak geçmişte İspanyol virüsü vs hep aşıyla yenildi.Keske bize sıra gelsede yaptırsak..
(339 puan) tarafından
Çok şükür kuzum bende bugün tv de duydum hiç yaptırma taraftarı diilim aceba sizler ne düşünüyorsunuz diye merak etmistim
(2,328 puan) tarafından
Bende ayaktan atlattım şükür tatvkoku dışında biseyimiz olmadı  payı dusunmuyorum vücut k mikrobu yendi geçti yani bir tekrardan mikrobunu alıyım vicuduma.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Sıra  geldiğinde  olucam  inşallah  
(339 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım senin icin
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ailecek hakki olanlar sinovac yaptirdik  hicbir sikayetimiz olmadi cok sukir canim. Bi en yaslimiz bikac gun bas agrisi oldu bitti. Bende yerliyi bekliyordum ama O gelene kadar kac ay var...simdi psikolojik olarak en azindan daha rahatiz
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Aşının ilerleyen zamanlarda kısirlaştirdiğıni biliyorum ve olmak istemiyorum 
0 oy
tarafından
İnsallah  biter bu salgin . Yaptirmayi dusunuyorum ama kararsizim 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Koşa koşa giderim aşı olmaya valla. Aylardır sıra gelmesini bekliyorum. Hamileyim ve olmak isterim
0 oy
(339 puan) tarafından
Iyi ki bir post açtım kime inanim ben ya hepinize inan tek tek yazmak isterdim ama bi ton yorum olmuş bu benim düşüncem olmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz dedim sadece ama bir sürü kişi bana laf yapmış arkadaşlar ben yaptırım mı diye sormadım siz yaptirirmisiniz diye sordum 
0 oy
(15,192 puan) tarafından
Yaptırcam ailemde olanlar var sorun yaşamadı kimse tüm dünya kavrulurken ve ben çalışıyorken tek kişilik düşünemem
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben emziriyorum acaba emzirene yapılıyor mu. Yapılıyorsa olacağım tabiki. 
0 oy
tarafından
Olcam sıram gelsin diye bekliyorum kız kardeşim de oldu babam da oldu aşı inşallah bir an önce biter korona başka türkü bitmeyecek çünkü sonra burda gelip dışarda gezen hakkımı helal etmiyorum demeyin
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Sıra bana da gelecek haziranda. Hamilelikten dolayı endişelerim var Dr um olabilirsin dedi ama bilmiyorum. 27 haftalığım şuan
(339 puan) tarafından
Bnde yeni doğum yaptım korkuyorum açıkcası hakkımızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
0 oy
9 cevap 471 göst.
0 oy
4 cevap 261 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 265 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,322 soru

24,152,420 cevap

334,979 kullanıcı

...