0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Psikiyatrise götürüyorsanız iyi sonuçlar aldınız mı katkısı oluyor mu ?

7 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ben goturcem de .

Randevu bulamıyorum
(124 puan) tarafından
Devlete mi götüreceksin
-Reklam-
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Ben 4. Aydır gtryrm doktorun dedikelrini yapmalıyız ama biz yapamdik 
(124 puan) tarafından
Ne için götürmüştünüz
(3,107 puan) tarafından
Çocuklara vuruyo tukuruyo bagiriyo
(124 puan) tarafından
Doktor ne önermişti size bide kaç aylık oglunuz
(3,107 puan) tarafından
5byasinda şurup verdi bize birde telefon tablet TV yasak ddi her dediğini yapmayın dedi
(124 puan) tarafından
Seninki baya varmış ya bizimki 3 yaşına girecek de götürmeyi düşünüyoruz eşimle
0 oy
(317 puan) tarafından
bmm oglum gozlerını kırpıo arada stres olunca bn gotrdum ama nette ne okuduysam doktr halfı halfıne onu dedı ustunede 450 tl para werdm saglık olsunda bana ıyı gelmedı 
(124 puan) tarafından
Başka doktora götürmeyi düşündünüz mü? Benimde götüresim varda daha beter olur diye cekiniyorum biraz da
(317 puan) tarafından
gtrmedıgım yer kalmadı en ıyı doktrlara. gtrdum cnm duzeltı bıraz allaha sukur ama hala arada yapıyor
0 oy
tarafından
Canım kuran oku suya oku içir onunda çok faydası olur 
(124 puan) tarafından
Sürekli okuyup yatırıyorum oğlumu
tarafından
anladım insllah düzelir canım
0 oy
(25 puan) tarafından
Psikiyatrdan  ziyade psikolaga goturseniz. Sorun ne tabi bilmiyorum ama terapilerle  asilabir bir durumdur belki 
0 oy
tarafından
Bir tanıdığım götüruyor 9 yaşında şurup veriyor öyle sakinleşiyor. Ama sabahtan akşam kadar elinde tablet var dışarıda çıkartmiyor yani bir faydası yok şurupda sakinleşsin diye veriyorlar hiperaktiflik var enerjisini atamiyor evde oldugu icin.
(124 puan) tarafından
Benim oğlan kendi halinde bizde biraz hiperaktif olsun diye uğraşıyoruz kendi halinde surekli
tarafından
Anladım aslında pandemi olmasaydı anaokulu çok iyi gelirdi arkadaşlari olurdu. Yinede götürün en azından doktor daha iyi bilgi verir canım
(124 puan) tarafından
Bide o var insan içine fazla cikaramadigimiz için parka götürdüğümde sadece salıncağa biniyor diğerleriyle nasıl oynandığını bilmiyor binmekte istemiyor
tarafından
En büyük etken canim yaşitları ile kaynaşsa biraz hiperaktif olur. Paylaşmayı ögrenir, birlikte oyun oynarlar yenilmeyi yenmeyi ögrenir. Cekiniyor o yüzden canım.
0 oy
tarafından
Ben bir kere pedagoga götürdüm ama iyi bir doktora denk gelmedim bildiğim seyleri söyledi randevu aldım p.tesi çocuk psikiyatrisi ne götürecem özel klinikmis siz ne için götürmek istoyorusunuz kız mi erkek mi
(124 puan) tarafından
Erkek oğlum 3 yaşında konuşamıyor kendini de ifade edemediği için sürekli mız mız ve ağlayıp duruyor
tarafından
Hiç konuşmuyor mu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 333 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (3,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 450 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 383 göst.
0 oy
10 cevap 797 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,749 soru

24,687,015 cevap

368,118 kullanıcı

...