0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Süt alerjisi var kızımın.bir yaşında şuan.hastanede yoğurt verdik.yanak ve boyunda kızarıklık yaptı bir saat içinde.doktor daha vermeyelim dedi.emziriyorum.bn de bir aydır yiyorum süt ürünleri.kizimda kabızlık var.doktor sen de kes dedi bir süre.kalsiyum proteinleri nereden alacak bu çocuk kendim de dahil . şaşırdım iyice.ne yiyecek bebeğim.daha kaç ay sürer bu sıkıntı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 4 aylıkken öğrendik süt alerjisini 9 ay bitti şimdi bende diyetteyim tavuk yumurta kırmızı et bunlara alerjik. Mercimek ve karpuzdan da şüpheleniyorum yemiycez artık onlarada test yapilasiya kadar  
tarafından
12 aylık olduk biz.yogurt verdik gecmemiş alerjisi
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
alerji testinde çok cikmadiysa değeri geçer büyük olasilik. benim kizima kabızlıkta yapıyordu dokunan besinler. bi süre daha sabredin. bi kaç ay sonra yavaş yavaş açmayı denersiniz. emziriyorsan da zaten ilk önce sen açarsın ona küçük tadimlar vererek devam edersin 
tarafından
Emziriyorum cnm
Kızım kabız bn bir aydır süt ürünleri tuketiyorum.kizima yoğurt verdik gecmemiş alerjisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
22 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 312 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel11 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,479 soru

24,139,957 cevap

334,454 kullanıcı

...