+2 oy
1,220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Güzel Annelerim her erkek aldatacak diye bişey yok, emin olun karısını çok seven onun için başkasına bakmayan çok erkek var, ben misal aldatmaz dedim çünkü Yıllardır tanıyorum Benim İnternetim yok şuan uygulamayı onun telefonuna indirdim girdiğim geçmişi siliyorum konuları görmesin diye Onun telefonundan giriş yapıyorum internetim gelene kadar, yani bütün sosyal hesapları şuan elimde bakıyorumda o uyuyor hiçte korkacak bişeyi yok alnı ak hiç şüpheci hareketi yok, ama ben böyle anlatınca öyle deme bak aldatır gibi Algılar oluyor, ben asla demiyorum ama ben eşimi tanıyorsam ha Kırar vs vs o bizim aramızdadır ama asla aldatmadı, Ben kolej okuyan bir insandım çok acıktım bana Evlenirken Bizim Adetimizde Örfümüzde Aldatma diye birşey yok Olursada Sonu Ölümdür dedi senin için de benim içinde dedi. Yani burdan etkilenip Kocalarınıza sarmayın, sende beni aldatıyor musun diye huzursuz olmayın eşlerinizi iyi tanıyın 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yapacak olanı zincire bağlasan durmaz yapmayanı da kerhaneye koysan kafayı kaldırıp bakmaz bu bi gerçek o yüzden eşimi bu konuda darlamam arada bir bakarım telefonuna o kadar o da çok çok nadir çünkü eğer yapacaksa zaten yapar ve ilahi adalet diye bişey var yapıyorsa illa bi gün çıkar ortaya. Asla yapmaz diye büyük konuşmam hepimiz insanız ama Rabbim hepimizi korusun böyle kötü şeylerden
tarafından
Yüzlerce +++
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Hic bir zaman benim kocam yapmaz demeyeceksin oyle örnekler varki ağzın açık kalır 

Rabbim kimseye yaşatmasın 
tarafından
Ben diyorum yapmaz çünkü onun ne kadar geri kafalı olduğunu biliyorum, aldatırsa da sonuçlarını çok iyi bilir, adamın peşinden sen beni aldatırsın diye gezersen eğer bu akılları sana kim veriyor niye böyle oldun der insan yani, burdan etkilenip evliliğini böyle yapan çok kadın var
(4,848 puan) tarafından
Yanlış konuşuyorsun geri kafalılık ne alaka Allah korkusu varsa zaten yapmaz
Sen kendini o şekilde odaklamışsın ben şimdi ne desem boş sana
(6 puan) tarafından
Biz bu konuda cok tartisiyoruz ben -benim kocam yapmaz- demedigim icin. Esimin zoruna gidiyor ama yalan konusmam. Yapsa keyfi bilir ben yokum 10 cocugumda olsa onu geri almam. Herkez kadin erkek kenidine ne yakistiyorsa öyle yapsin. Benim özel düsüncem.
tarafından
Geri kafalılık dememin amacı Köy olsa benide götürse adam ineklerle uğraşsa hiç öyle hevesleri yok o anlamda adamın elinde olsa ikimizide bir kafese kapatır öyle kıskanç, hani kuzum sen söyle beni aldatır mı diye evin içinde dönse bir insan hem psikolojisini bozar hem hayatını, en iyisi hiç düşünmemek
0 oy
tarafından
Şimdi pozitifçilerde negatifçilerde gelir. Sabahtan beri bir post var benim eşim yapmaz demeyin aldatma diye. Onun eşi onu aldatti diye bizimkide bizi aldatacak degil ya bu algı bu düşünce yalnış
tarafından
Birtek erkekler aldatmıyor kocalarını aldatan kadınlarda var oysakı
tarafından
An bacım ne kadar takilmissiniz başlığa ben onu hepinizin kpcasi sizi aldacak anlamında yazmadım merk etmeyin benm kocamnin da bütün sosyal hesapları elimdeydi açıktı telfnu evde onumuzdeydi işi yoğun görsen ev kuşu bı adam dersin hala millete söyleyince o yapmaz diyorlar demekki şeytana uyunca yapıyormuş hepinizin kocası aldatck diye bir şey yok ben dün ne yazdığımı bile bilmiyorm buna takılıp post mu actiniz
tarafından
Senden sonra açılan postlar için açtım canım
tarafından
Gecenin bombasi yazmışsın bence gayet iyi biliyodun ne yazdıgını o kadar uzun uzun anlatmışsında. Ister istemez takılıyosun içine şüphe düşüyor. Benim eşim full kadınlarla çalişir hergün görüntülü ararim hep kadinlarda birlikte oturur eve gelince yine o çalişan kadınlar arıyor konuşuyorlar bende çok kıskancım şupheciyim ama eşimi sıkmıyorum çıkar biryerden kokusu der beklerim. Üstüne burda böyle hikayelerde okuyunca tamamen kopuyosun acaba acaba der durursun
tarafından
Okuma o zamn canim psikojin bozuluyor sa gecenin bombası yazma sebebim burda uzun süredir varım çoğu kişi bilir ondan dolayı yazdım boyle birşeyin başıma gelecegini herkes gibi bende beklemiyordum isde bilemiyoruz benm kide yapmıyordu iş için şehir dışına gidiyordu sürekli gorntulu arardı sosyal medyası bile telfonumda açık telfnu nu saklmazdo ama demekki yapmak isteyen kılıfına uyduruyormus erkek milleti isde ha arasında.  3-5 kendini bilen insanları tenzi ederk soyluyorm %90 ni aynı neyse kizlar şuan gerckten bunu açıklayabilecek durumda deglm
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Yusuf'um aslaaaa yapmaz diyenleri görüyoruz
tarafından
Kemalim yapmaz değil miydi o kız
(10,885 puan) tarafından
Öylemiydi . annem yusufum yapnaz der yıllardır
tarafından
Kırgın çiçekler dizisinde bi kadın vardı sürekli kemalim yapmaz diyodu
tarafından
Ben diyorum yapmaz çünkü onun ne kadar geri kafalı olduğunu biliyorum, aldatırsa da sonuçlarını çok iyi bilir, adamın peşinden sen beni aldatırsın diye gezersen eğer bu akılları sana kim veriyor niye böyle oldun der insan yani, burdan etkilenip evliliğini böyle yapan çok kadın var
(10,885 puan) tarafından
Aldatmayınca geri kafalı mı oluyorlar sende bi değişiksin
tarafından
Öyle mi diyorum ben, demekki seninkide aldatmış diyesim geldi yani, sürekli beni aldatıyor mu diye düşünürsen evliliğin hiç yoktan biter ve hayatı kendine zindan etmekten başka bişey yapmazsın, geri kafalı dediğim de Köy olsa benide götürse adam ineklerle uğraşsa hiç öyle hevesleri yok o anlamda adamın elinde olsa ikimizide bir kafese kapatır öyle kıskanç
(10,885 puan) tarafından
Çok şükür 10 yıllık evliğim ve eşim parmakla örnek gösterilir ki zaten işinden kafasını kaşıyacak fırsat bulamıyo bu 1
2.si ise eğer konuşmayı bilir düzgün kelimeler kullanırsan böyle tepkiler almazsın ....... Lütfen cevap verme çirkinkeşmesin postun uyarı almasın......
tarafından
Ben çirkinlik yaptığımı düşünmüyorum, benim eşim 16 saat çalışıyor yeri geliyor 17 saat bu vatanı korumak için eve gelmiyor Evde ben kapı gözlüyorum, benim ne demek istediğim şeyleri anlamamışsın demek ki. Yoksa postumda çok güzel bir üslup ile anlattım Herşeyi hakaret, tahrik ettiğimi düşünmüyorum
tarafından
Sen asla yapmaz diyenleri görüyoruz gibi yorum yapıp insanların aklına karpuz kabuğu düşünüyorsun asıl benim uyarı alacağım bir durum yok
(10,885 puan) tarafından
Buda çok gördük eşim tapmaz diyip ağlayarak post açanları aldatıldım diyee ona istinaden tazdım
tarafından
Sumeyra aslında arkadaş doğru söylüyo büyük konuşmamak lazım sana senin kocan aldatır demiyoruz ama insanlar dilinin ecrini çekerler büyük konuşmayalım diyoruz
0 oy
(391 puan) tarafından

Canım benim Zaten her erkek yapacak diye bir mevzu yok ortada "sadece insanlar ben de yapmaz derdim ama yaptı" bunu anlatmak istiyor.

Allah ede eşiniz sizi çok sevsin saygı duysun kol kanaat gelsin.
 Allah tüm kadınların yardımcısı olsun gibi yuvalarına huzur koysun.
(391 puan) tarafından
Evet canım  yeni üye oldum. Oluruz elbette neden olmasın ki
(10,885 puan) tarafından
Adın ne ben Semra
(391 puan) tarafından
Bende secem sevgi kuzum hangisini kullanırsan. Memnun oldum çok
(10,885 puan) tarafından
Sevgi daha akılda kalır xanım brnde memnun oldum
(391 puan) tarafından
Sen bilirsin canım sana hangisi uyarsa
0 oy
tarafından
Büyük konuşuyosun. 
tarafından
Sadece eşimi tanıyorum, ve hep böyle hayatımızı bu şüpheyle mi yürütelim, o zaman hiçbirimiz evlenmeyelim güvenmiyorsak
tarafından
Yanlış düşünüyosun bence . Güven meselesi çok başka . Zaten çok güveniyomuşsun hepimiz güveniyoruz hangimiz benim kocam beni aldatır diyo? Kim söyler bunu . Şuan sede aldatılmayan her kadın gibi benim kocam yapmaz diyosun . Ama (inşallah ki başına böyle bişey gelmez  ) yaptığında dank der sana .  Büyük konuşma derim ben tecrübelerime dayanarak yazdım bu cevabı sana . İnşallah herşey gönlünce olır ve hiç hayal kırıklığı yaşamazsın .
tarafından
İnşallah canım ama yaparsa misal birgün Hiç İstinasız Sen kim Kopek der Boşanırım bunu oda bilir bu konuları ne kadar sevmediğimi ayrılacağımıda, kesinlikle sonu ayrılık olur bende hayatıma bakarım aman ne üzülcembe beni aldatanın arkasından :) :)
tarafından
Allah o günleri göstermedin canım
0 oy
tarafından
düzenlendi

Kim dedi her erkek yapar diye Supheyle mutlu olamassin evet ama aldatilan kadinin piskolojisi farkli olur bence sende onlari anlamaya çalışmalısın nasilki kadinlar cok konusuyo diye bi yargi varsa erkeklerde 

aldatilan kadinlardada butun erkekler aldatir yargisi olusabilir bu piskolojiktir hatta tartismaya bile kapalidir isin basi anlayistan gecer kadin kadini anlamiycak derdiyle dertlenmiycekse bosa yasiyoruz demektir ben aldatilana uzulurum aldatilmayana sevinirim ama kocam aldatmiyo neden her erkege ayni muamele yapiyosunuz diyede post acma geregi duymam
tarafından
Yorumumu duzenledim canim simdi oku
tarafından
Ben bir postta ya ben güveniyorum yapmıyor öyle şeyler dedikçe yapar yapar diyorlar, ee benim kocam beni aldatacak mı demek elbet bir gün aldatacak mı, o zaman ben bu adamla evli kalmamın ne manası var mesela dimi, yada bu kadar güvenmiyorlar boşanınca bidahs evlenmesinler neden 2 yada 3. Kez evlilik yapıyorlar, her erkek aynı ise evlenmesinler boşanınca bidaha yani demek geliyor içimden
tarafından
Sen senin kocana yapar dedikleri icin dolmussun kacana guveniyosan bunlari takma ozaman yavrum cok kasmissin kendi bi sal ya herkes fikrini soyler tutupta kocanin karsisina gecip sen sumeyrayi aldatirsin diye konusmamis kocanda  algi olusmamiski neden bukadar sinirleniyosun
tarafından
Evet kuzum yapar dedikleri için sinirlendim, ki bu düşünceyle ben yaşasam hayatım zindan olur akışına bırakmak lazım, burda 3 post daha açıldı psikolojimiz bozuldu diye, böyle yapar dedikleri için şuan kaç tane bayan Allah bilir kocasından şüphe duymaya başlıcak huzursuz olacaklar çünkü gerçekten çok gördüm kocası yapmasa bile şüphe duymaya başlayan kuzum :)
tarafından
Kocalarinizdan eminseniz kimsenin dedigini takmiycaksiniz o yasadigini anlatmış napsin piskolojikman kotu durumda birbirinize karsi anlayisli olun kadinsiniz her turlu yanyana olmaniz gerek
0 oy
tarafından
Bu konuda asla eşimi darlamam sürekli telefon kurcalayarak peşimden dolanarak beni darlamasina asla izin vermem iş gereği olur iş arkadaşları olur konuşur mesajlasir zaten telefonlar ortadadır rastgelir görürüm bazen sorarım ama öyle sohbet ederiz kim nasıl falan diye yapacak olanı asla tutamazsın üzerine gittikçe bir şey değişmez yapmayacak olanda zaten yapmaz kendi iradesi yoksa benim tutmamla durmasin zaten ömrümü böyle kendimi kasarak geçiremem erkek öyle bir şey yaparsa kadın kesinlikle anlar önemli olan anlayınca ne yapacağın asla bi daha beni göremez eğer yakalayınca bu tepkiyi vermeyecek olan hiç boş yere eşini yakalayıp ortaya dökmeye çalışmamalı sen ortaya döküp hiçbir şey yapmayıp aynı evde yaşadıkça o zaten birşey yapamıyor deyip daha rahat yapacaktır 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aldatan illa internetten yapcak diye birşey yok.. o kadar uyanık insanlar var ki ruhu bile duymaz insanın... Büyük konusmaya da gelmez yadirgılamaya da.. sadece şeytana uymayı nasip etmesin Rabbim
tarafından
Amin her zaman diyorum yapmak isteyen yapar bu kadınlarda bile geçerlidir kadınlarda aldatıyor misal benim eşime göre daha çok vaktim var içimde olmuş olsaydı yapardım ama 1000 tane erkeğin arasına koysalar gene kaldırıp bakmam başımı içimde yok çünkü. Ha gün gelir boşanırım çocuklarım büyür bende evlenirim bunlar olağan şeyler ama aldatma erkekte olmuş olsaydım içimde olmazdı, sevmiyorsam karımı boşanirdim
(5,725 puan) tarafından
Tabiki kadınlardada var her iki taraf içinde geçerli bu kalbimizden saygı sevgi iman eksk olmasin
tarafından
Keşke artılayabilsem +++
(5,725 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Zaten eşimizin bize hata yapmayacağına güvenerek evleniyoruz ama güveni boşa çıkaran da oluyo neyin ne olacağını bilemiyoruz Allah hicbirimize yaşatmasın eğer hata yapacaksa bir şekilde yapar yoksa da üzerine gidip o konuyu takıntı yapmak ilişkiye zarar verir
0 oy
tarafından
Kemal im  ýapmaz  :)))))
tarafından
Yaparsaa da sen kim köpek diyip tekmeyi basacan :D
tarafından
Benim ki yaptı malesef   .
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Karekter meselesi canım bu Allah yuvası olanın yuvasını bozmasın böyle şeylere fırsat vermesin 
0 oy
tarafından
Emin ol kocasını aldatan milyonlarca kadın vardır sadece kadınlar daha zeki daha iyi saklar 
tarafından
Ay aynen ya :D
0 oy
tarafından
Sümeyra yapacak olani zincirlede baglasan genede tutamazsn canm allah mutlulugunuzu daim efsin ins 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 147 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (610 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 330 göst.
0 oy
5 cevap 143 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu