0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 9 aylık emziriyorum 5 aydır düzenli regl oluyordum bu ay 6 gün geçti riam var ama ne bileyim kaymış felan olur da pozitif çıkarsa diye bi şüphe düştü içime 

Bi de rahimde polip vardı doktor kürtaj olmadan ikinci bir gebelik çok zor demişti ama korkuyorum yine de evham mı yapıyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(8,313 puan) tarafından
Testi vermeden bilinmez canım hakkında hayırlısı olsun
tarafından
Pazartesine kadar bekleyeyim o zaman olursa olur olmazsa test yapayım
tarafından
Benim korkum ria var ya gebelik varsa bebeğe batar mi
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Bazen hormonal bozukluklar meydana gelebilir rahimde. Yumurtalıklar bazen bakire bir bayanda da olduğu gibi çocuk doğurmuş kadınlarda da gün değişikliği yapar. Aslında regl bir nevi psikolojiye de bağlı bir durum. Çok fazla heyecan ya da stres de adeti geciktirir. O yüzden kendini strese koyma çünkü sütünü de kesebilme ihtimali yüksek olur. Bi gebelik testi yap ve bekle eğer hamilelik durumu varsa onu doktor eşliğinde görüşerek istersen sonlandır ya da hamile olarak mükemmel bir anne olmaya devam et bu tamamen sana kalmış
tarafından
Her şey Rabbimden geliyor canım gebelik varsa sukredip oğluma kardeş olur gebelik yok ise de dediğin gibi nedenlerden kaynaklı bir gecikme durumuysa doktora giderim
(14 puan) tarafından
Aynen öyle. Bol keseden atmıyorum emin ol sağlık personeli olarak yardımda bulunmak istedim. Esenlikle kal
0 oy
(704 puan) tarafından
1 seneye kadar düzensiz olabiliyor.Yinede için rahat etsin al bir test yap.
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(74 puan) tarafından
Benim annemde de polip vardı ve adet düzensizliği yapıyor polipler ya geç oluyosun ya erken kimi zaman çok kanaman oluyor kimi zaman az yani doktora gitmende fayda var bence 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,134 cevap

334,666 kullanıcı

...