0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çok takıntılıyım misal bugün göz doktoruna gittim yüksek miyopum var ileride retina yırtığı yaşayabilirim bir ihtimalle ve erken tedavi edilmese kör olabiliyorsun bende hep ya böyle bir durum yaşarsam o an ne yapacağım vs diye sabahtan beri düşünüyorum bu sadece bir ihtimal ama sürekli bunu düşünüp hayatımı mahvediyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu vesveselerden nasıl kurtulurum ?

6 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Bol bol dua oku. Bende senin gibiyim ama benim ki farklı mesela ben anneannemş canımdan çok severim bir gün onun ölüm haberini alırsam neyaparım diye düşünürüm , mesela babamla 3 sene hiç konuşmadık evlendim evleneli şükür şimdi konuşuyoruz da o zaman derdim ki acaba babam ölse ben ne yaparım hep bu şekilde şeyler düşünüyorum çok kötü
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Sanırım durumun iyi, neden ameliyat düşünmüyorsun
tarafından
Göz numaram çok yüksek ameliyat olmuyor
(5,483 puan) tarafından
En iyisi iyi bi psikolojik yardım alman
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ben de aynı kuzum. Stresten oluyor çok araştırdım ben. Uğraş bulmak çok düşünmemek lazımmış her ne ile ilgileniyorsanız. Yine de tam teşhiş koymamış bak ileride olabilir demiş olacağı anlamına gelmiyor kuzum benim sıkma canını 
0 oy
(19 puan) tarafından
Psikolojik destek almak işe yarayabilir belki, maddi durumunuz müsade ediyorsa bu ihtimali düşünün derim^^
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yardim alarak bi de allahin izniyle
tarafından
Canım bana mesaj atmışsın da özelin kapalı olduğu için görünmüyor özelini açıp tekrar atar mısın
0 oy
(449 puan) tarafından
Göz numaran kaç ki benim 6.30 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 417 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.