0 oy
234 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (53 puan) tarafından
Kızlar hamilelikten dolayı yüzüm hep sivilce doldu :( en iyi kapatıcı fondöten nedir hemen almam gerek

8 Cevaplar

0 oy
(198 puan) tarafından
Hamileyken nerdeyse hiç sürmedim çünkü daha çok sivilcelerim çoğalttı ma sürdüğüm zaman da L'Oreal Parisin fondöten i kullanıyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Maalesef sivilceleri o denli kapatan bir fondöten yok tavsiyem yüzünde ki sivilceler geçmeden fondöten kullanma daha kötü oluyor
0 oy
tarafından
Kizlarla ayni goruse sahibim cunku kapaticiyla kapatirsan sivilceler iyice artar.sivilceleri gecirecek seyler yapsan daha saglikli canm zaten yuzde hep maske kimse gormez ki
(53 puan) tarafından
Haklısınız hiç bişey sürmemek lazım ama iyice psikolojim bozuldu evde tekken bile sürüyorum fondöten aynaya bakınca moralim bozuluyor :(
tarafından
Koz bosverrr ne olacak Allah askina sanki hepimiz dunya guzeliyiz sen bakma herkes filitre saolsun guzel.hamilesin ne gerek var zaten zamanla hepsi gececek dinlendir yuzunu birsey surme.gerekirse aynaya bakma
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ben bb krem kullanıyordum genelde. ya da affinitone var biraz kuru yapiyor cildi ama kapaticiligi iyi bence. rimmel london da iyidir. 
0 oy
tarafından
Farmasinin vfxpro sunu çok seviyorum almadigim fondaten kalmamıştı yüzüm hep kusuyordu bir o çok güzel duruyo kapaticiligida çok iyi
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Kullandığım ve bir daha bırakmadığım estee lauder double wear canım.. kesinlikle pişman olmazsın hiçbir şekilde akmıyor aşırı kapatıcı ve eline kıyafetine bulasmiyor. Ama günlük kullanılır mı bilmiyorum ben düğün özel gün kendimi iyi hissetmek istediğimiz zamanlar kullanıyorum. Gerçi günlük kullanan da gördüm aşırı abartmadikca
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Sivilceler kapanmaz canım geçsin öyle kullan sivilce için cilt sabunları felan al fondöten daha kötü edercildini
0 oy
tarafından
Kuzum hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama imex var kurutuyor onu sürebilirsin hemde fondöten gibi etki bırakıyor 

Eğer pişik kremi aldıysa mustelanın oda etkili maskeden dolayı bende de çıkmaya başladı onu kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 208 göst.
15 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...