0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geceleri hem uykusuzluk hem bebisimin hareketleri derken şimdide tuvalet sorunumuz başladı daha 23 haftanın içindeyiz ama afedersiniz küçük tuvaletimi yapıyorum yatağa gidene kadar tekrar gelmiş oluyor ne yapsam bilemiyorum bu sıralar birde ayaklarımın alti yanıyor çorap giymiyorum normalde hep giyen birisiyim yaz kış asla çıkartmam ama niye böyle oluyorum bilmem :(( Artık deliksiz bir uyku istiyorum gerçekten :D

10 Cevaplar

0 oy
(12,994 puan) tarafından
Daha çooooook var o deliksiz uykulara ;) 
tarafından
Birde 4 yaşında kızım var oda ayrı bir terane vallaha eşim bile dalgga geçiyor artık tuvalete yatak yorgan atalım geceleri hep ordasin dihor :D
(12,994 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bende en çok tuvalete yönünden sevmiyorum hamileliği
tarafından
Vallaha öyle yaaa
-Reklam-
0 oy
(9,233 puan) tarafından
İdrar tahlili verdinmi canım bende oyleydim lökosit degerim 26cikti enfeksiyon varmis
tarafından
Salı günü kontrolum vardı verdim bakalım ne cikicak inşallah bişey yoktur
(9,233 puan) tarafından
Hamilelikte normalmis bu durum bol.su antibiyotik le hallediliyor.ama su çok önemli idrar yollarını yikiyormus.bugun gittim tek kullanımlık toz verdi g ve icicem bakalım ama wc den tiksindim klozetin üzerinde uyuyacam artık.sen mutlaka ister tahlil.lokosite baksın kesinlikle
tarafından
Vallaha bende su yönünden sıkıntım yok üstüne birde çok çorba da içiyorum ben ama dediğim gibi çıkamıyorum tuvaletten
(9,233 puan) tarafından
Sadece su sıvı hiç bişey faydalı değil direkt emilim için nekadar içiyorsun peki en az dört demişti bana sistit başladığında normali üç litre ama enfeksiy atsın diye cogaltmisti
tarafından
Bende enfeksiyon falan bjseh demedi suanlik çocuğun suyu falan herseyinde çok iyi dedi ben kendim içiyorum Bilmiyorum ki ne kadar içtiğimi nelli bı limitim yok hani sürekli içiyorum ama istemsizce oluyor aman çocuğun suyu eksik olmasın gibisinden değil yani
0 oy
(620 puan) tarafından
Canim 31 haftalik olduk. İnan hepimiz aynıyız. Bide üstüne mide agrisi ve yanması olunca günde 2 3 saat uykuyla zombileştim iyice 
tarafından
Mide yanmasi şükür ki yok ağrım da yok ama oturup kalkarken gece uykuya daldigimda dönerken falan çok zorlanıyorum artık
0 oy
(426 puan) tarafından
Canm sen uykuyu unut hele bi dogsun o zaman gorcem seni  bu haftalarda byle olursun daha ilerki haftalarda bebek buyudukce donmekte oturup Klkmada zorlanirsin dogduktan snrada psikolojiydi bebegin bakimiydi oydu buydu derken bi bakmissin psikiyatri yolundasin  :) yani allah gostermesin ama inanki artik deliksiz uyku yok olmuyor olamiyor malesef 
tarafından
Vallaah bı kız büyütüyorum şükür ki 4 yaşına kadar geldi gece uykumuz hala çok yok ama şimdi kızımdan çok tuvalet yolunda geçiyor geceleri :D
0 oy
(463 puan) tarafından
Aynı haftadayim aynı şeyleri yaşıyorum üstelik yeniden burnuma kötü koku. Geliyor çıldırcam günler bı gecsee 
tarafından
Artık doğsun diye yalvarıyorum Allah'a :D o dereceye geldim :D en azından tuvalet yolunda değil bebeğimin yanında yatarım uykusuz :D
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sen birde son haftalarda başı aşağıya girince gör canım:D

tarafından
38 veya 39 da alinicak sezaryenim olduğu için :D
0 oy
(54,163 puan) tarafından
bundan sonra deliksiz uyku bekleme ☺️ yuruyuse cikiyoduk annemlere illa tuvalete ugruyodum ☺️
tarafından
Evde iki tane tuvalet var birinden çıkıp diğerine varana kadar gene sanki 10 saattir tutuyorum gibi geliyor :D
(54,163 puan) tarafından
ben normalde de cok gidiyorum wc ye bazen bikiyorum ya
tarafından
Gerçekten ben eskiden iki en fazla 3 sefer uğradım şimdi yarım saatte bir gitmezsem sanki tuvalet dariliyor bana öyle hissediyorum :D
0 oy
tarafından

Deliksiz uyku mu çok şey istiyorsun ya:D

tarafından
Vallaha azıcık uyku başka da bişey değil :D
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Bende 25 haftalığım. 15. Haftamdan beri 10 dakikada 1 tuvaletteyim. Benim bebiş aşağıda idrar keseme baskı uyguluyor hissediyorum. O yüzden sürekli idrara çıkıyorum. Bazen tuvaletten çıkıyorum, kapıyı kapatmadan tekrar giriyorum o derece oluyor :) doktor normal dedi bana. 
tarafından
Bende aynı durumdayım :))
0 oy
tarafından
Çocugun olsun bi görürsün deliksiz uykuyu 
tarafından
Bir kızım var zaten 4 yaşında
tarafından
Işin zor canm . Ben ilk çocuğumu doğurdum 2 hafta önce .  Su an gözlerim açılmıyor:))
tarafından
Sezaryen mi normal doğum mu oldu peki canım kardeşler arası iletişim nasıl :))
tarafından
Canm sezeryan . Ilk çocuğum:) kardeşi yok henüz
tarafından
Heee canım anladim :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linkin (23,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,703 soru

24,158,647 cevap

335,237 kullanıcı

...